![]() |
uputite me :D
Eto, nije me bilo dosta dugo nisam pratio razvoj grafickih kartica ( nisam nis pratio stose tice kompova zapravo, na pcekspertu nisam bio 2 mjseca lol :D ), a prije sam nonstop visio po beyond3du i tak, i sad molim ak vam nije problem da me mal uputite u stanje...
citam sad po beyond3du, i vidim opet isto ko i prije , svi pljuju po nvidijinom iq-u , a ati opet nedostavlja kartice ... jeli situacio stvarno takva il je to sve mal pretjerano? |
OT:
dobar sig hehe i jos samo da rade u DC: lol2 : |
OT
5.5X400 de šta ti je to?!?!:D |
Citiraj:
|
o jebo vas ot :D
toje kao fsb ( ali ustvari, naravno, nije :D ), copy paste iz blesave aide... a neda mi se mjenjat... btw, stvarno nisam znao dace neko zapravo citat u sigu kaku konfu imam :D ajde, mogo bi sad past i jedan ozbiljan odgovor... |
Postavi neko konkretno pitanje,prepucavanja na bazi ATI-NVIDIA su svima postala normalna u medijima,ovi pljuvaju ati ovi nvidiu,ali mislim da je danas ATI malo blizi krajnjim korisnicima nego nvidia,cijenom,kvalitetom i performansama.A to se konstantno mjenja,ovisno o izlasku novih "top modela".
|
okokok...
1. jeli nvidijin iq stvarno toliko los koliko se moze procitat iz onog topika ( link sam dao gore ) ? 2. jeli stvarno toliko tesko nabavit ATi kartice? i kako stoji stanje kodnas ( vjerojatno lose, eh... ) ? |
Citiraj:
A da je ati tesko dobavljiv neznam,ne uvozim:D ali sudeci po tome da je trziste kod nas itekako dobro opskrbljeno ati karticama,ne vjerujem da je to tako kod nas,cjenici su bogati u svakom ducanu ati karticama i btw,iz davnina je poznato da ati ima kvalitetniji prikaz slike nego nvidia,tako da se ne uzbudjujem u ono sto upravo citam na beyond 3d-u |
a pa znam ija to da je ati oduvjek imao bolji iq, ali me zbunilo sto ovi nvidijasi sa pceksperta tvrde daje to stvar proslosti i stajaznam... A i u recenziji ovoj na pcekspertu ni rijeci o IQu...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:13. |