![]() |
Windows i TPM
2 privitaka
Imam Acer One 10 tablet s tipkovnicom s Win 10.
Isti je zagušen s updejtovima / nema mjesta / stalno iskace o updejtu. Palo mi napamet ovaj win restore kao riješenje. Sve je bilo ok dok nije iskocila ova crna TPM poruka. Može mi to netko prevest na neki normalan jezik? |
Samo rokaj F12, clearat će se TPM keyevi na tvorničke i to je to... ako nemaš Bitlocker upaljen, a vjerujem da nemaš, znao bi da imaš
|
File explorer , desni klik Property >Disk cleanup>Clean up system files , označiš sve i pustiš po ure da očisti sve (ako baterije izdrže).
U postavkama "kante za smeće" smanji rezerviranu veličinu na minimum. U browseru obrišeš history, cache itd. |
Citiraj:
Izgleda da neradi tipkovnica :stoopid: Potražim poslje USB tipkovnicu pa spojim... btw , TPM kljuci ? o čemu se tu radi? Citiraj:
Ako nisi shvatio trenutno sam stuck na ovom gore crnom ekranu a tipkovnica mi neradi... Sažeto , nisam u windowsima. |
Ne samo da tipkovnica nije radila nego se ispostavilo i da neradi ni USB port a time ni USB tipkovnica. Situacija je izgledala bezizlazno.
Ali zahvaljujuci mom natprosjecnom intelektu :D i vladanja vještinom čitanja , pritiskao sam tipku za pojačat ton.... |
Jesi uspio na kraju sve srušiti i instalirati nanovo?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:57. |