![]() |
xp home edition help
POZDRAV !!
ovako zanima me jedNA stvar , frend je kupio novi Toshiba laptop,u njemu je orginal Home Edition , moje je pitanje da li za njega postoji onaj komplet prijevod sustava kao i na XP Proffesionalu, tzv.CROATIAN INTERFACE PACK..... probo sam interface od professionala,ali piše da ne može na home edition... Radi se o TOSHIBI L20 modelu , nije nek istroj bas , ali radi.... tnx |
Ooo, di si, legendo! :D
Hrvatski LIP se može stavit na Home Edition, možda ti lega nema instaliran SP1. Citiram: Pregled Hrvatski paket jezičnog sučelja za Windows XP Professional ili Windows XP Home Edition pruža hrvatsko jezično sučelje za veći dio Windows XP korisničkog sučelja. Zahtjevi sustava Podržani operacijski sustavi: Windows XP - Podržani operativni sistemi: Windows XP sa Service Pack1 (SP1) - na vašem računalu treba biti instalirana engleska verzija Windows XP Professional sa SP1 ili Windows XP Home Edition sa SP1 - 4,63 raspoloživog slobodnog prostora na disku za preuzimanje - Oko 15MB slobodnog prostora za instalaciju Paket možeš skinut ovdje. |
NENO
A ,evo tu sam , sta ču nisam bio na forumu ima 4-5mjeseci , imam sad i drugih zanimacija , ali evo zima me utjerala u kuću...POZDRAV DOMAGOJ....
E,da ovo je XP HOME EDITION SA INTENGRIRANIM SP2.... aLI gle ja imam LIP na professionalu sp2... zasto njemu neče na home edition... ikakva postavka ista , ajde ako ti ne znas , ne zna nitko...ko sjedi vishe na pC-u od tebe...imas ICQ...na pm....da s epričamo malo.... |
Imaš PM.
|
NENO
jel zna itko kako riješiti ovaj problem možda???
|
Čekam te na ICQ-u, a ti odeš offline.
Jel te tražio za neki broj prilikom instalacije LIP-a? Ajd stavi screen shot da vidim koju grešku baca. |
NENO
nemam taj laptop sad kod sebe,ali to piše ovo sta sam ti napisao ; ispostavlja se da moj LIP koji mi radi na XP PROFESSIONAL SP2 ,neće da radi na XP HOME EDITION OEM SP2....(integriran SP2)...
domy__pisalo je da si ti online , ja ti šaljem poruke , ti ne odgovaraš!! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:56. |