![]() |
x1800xl
koliko bi trebo imat u 3dmar05
(jel u redu imat 6800)original driveri |
Mislim da bi trebao imati vise,a ako je to normala,ocekivao sam vise :confused:
:beer: |
zavisi do konfiguracije npr. ja sa konfiguracijom iz siga ništa overclockano 7230
|
Citiraj:
|
Citiraj:
cpu:amd 64 3000+ ram:2x512 kingmax |
ak nije ništa klokano moguće da je proc usko grlo.
ipak je to zvijer od grafe. |
Kak ti vrti cod2 na 1280*1024 na extra teksture i na 4aa 16 af?
|
Citiraj:
|
pa jel imaš nfs most wanted?
|
klokni proc za kojih 400-500mhz, pa opet odvrti 3dmark i pogledaj rezu...
|
Citiraj:
|
instaliraj fraps baš me zanima na koliko ti vrti
|
ma ja se nemrem snaj u tom programu pa kolko bi trebal imati
|
to je nesto kao 7800gt..
poprilicno normalno.. :o ta grafa nema sta iskoristit u za nju zastarjelom 3dmarku.. ali svejedno... sve te grafe su ako se mene pita jos nezrele.. ona koja je na xboxu360 i na ps3 ce bit standard :o :o |
sam odeš na minimize i da ti stoji u trayu i onda uđi u nfs most wanted i gledaj na lijevi il desni gornji li donji kut piše ti žutim brojkama
|
Citiraj:
|
my bed
|
hmmm,vi bar možete testirat...Imam tu grafu(sapphireX1800XL) i novu ploču(DFI LAN PARTY UT nF4 Ultra-D) al mi fali love za proc pa nemogu upalit zvijer :) a pošto vidim da autor ima "slabije" rezultate najvjerovatnije je proc usko grlo.Mislim,imam love za kupit 3000,3200 ali ciljam na San Diega(fali mi 500kn).Što mislite da uzmem 3200 ili da se strpim i ubodem 3700 koliko bi s San diegom bilo bodova
|
Citiraj:
|
čuj ili nekog 3000+ ili 3200+ moja preporuka 3200+ nekako se ne isplati san diego
|
san diego sad i nije tako skup, a trebat će mu s obzirom na grafičku...a može se i san diego dić na 2.4-2.5 pa dobiješ mrcinu...
ja bi ti rekao rađe da se strpiš malo i skupiš za san diega.. |
probaj radije 500kn skupiti kroz mjesec dana, isplatiti ce ti se. malo od kave, malo od cigara, malo od izlazaka.....;)
|
a ne dali je skup skoro 1000kn između njega i 3000+ i 800kn između njega i 3200+ možda dobije jedan ili 2 frame više
|
|
pa ja sam gledao cjene iz linksa pa ono u svakom slučaju je bolji al opet razlika je u novcu pa ak čovjek hoće dati već toliku lovu neka da
|
Ja bih se radije strpio pa uzeo San Diega.
|
Fala ljudi odlučija san postit :beer: i skupit 500kn,BTW evo upravo zove tip da mu se ruši komp i da nemože igrat Quake4 i da plača duplo :confused: samo da mu osposobim makinu:D
PS:sad mi još fali 200kn :clap: :clap: :clap: |
Kakva je stvarna razlika među x850xt i x1800xl?U praksi,teorija mi nije zanimljiva:D
|
Čuj u praksi pixel sharderi 3.0 ono bolja je slika s njima a i igre su počele uzimati zamaha pa ga koriste i od 2006. postaje služben da se koristi u svim kvalitetnijim naslovima totalno nova arhitektura,avivo Jelc ti može nešto više reći o tome,evo kad mi stigne matična malo ću se iživit nad njom pa možemo usporedit rezultate:beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:11. |