![]() |
Bad ass ......
Prekopao sam "malo" po netu i nigdje nisam našao odgovor ,....... dosta ljudi pita za ovaj problem koji imam i ja .....
BAD_POOL_CALLER i normalno , onaj lijepi plavi ekran ...restartanje , itd. neznam dali je potrebno više informacija , ali bio bih veoma zahvalan ako bi itko ovo znao riješiti ..... P4 2.66 gainward 6600 gt , stara mjesec dana 2x512 mem canyon matična canyon cn-9v5alsr Promijenio sam sve moguće drivere za grafičku , reinstalirao widowse , .. Igre mi općenito rade dosta loše , trzaju ... ( nfs most wanted . f.e.a.r, ) Možda je i problem u igrama , jer nisu baš najoriginalnije .... :clap: ), ali mislim da to nije razlog da mi izbaci to plavo s.....nje Nemam nikakvu ideju šta da napravim , ali zato sam voljan platiti ćevape i pivo , u Puli , tko mi pomogne rješiti problem .....ako je rješiv . HVALA:beer: |
Koji OS?
Jesi instalirao XP preko 2000? |
nešto mi smrdi tu na canyon matičnu i memoriju....testiraj memi mem testom...
|
http://support.microsoft.com/default...;en-us;Q309155
Pročitaj i potraži na njihovim stranicama kad ćeš imati potpun opis problema sa plavog ekrana. |
Nisam instalirao XP preko ...Novi hard .....
Imam ih čak i 2 . Jedan od 80 i jedan od 200 ... Iskopčao sam jednog , pa drugog u nadi da bi rješio to , ali isto je ..... NNj . nisam imao na ovom compu 2000 .... Only XP ... Ipak hvala . Vjerojatno driveri od grafičke , ali šta da stavim ????? Probao sam omegu , normalne ... sada imam 1.6693 Skidam stare sa driver cleanerom ..... A mogao bi biti i taj Canyon = Kenjovina i to velika ...:mad: |
jer su nortbridge i southbridge čipovi i igri hladni ili su vrući .
|
Citiraj:
|
Chipove nisam pipao , ...Pogledat ću danas . Probao sam jučer , oko sat vremena , temp . grafičke je bila 51 * C , procesor 43 *C , to je ok . ( valjda )
Ali to tako ide u životu ....:-) Prodao sam moj comp . P4 2000 , 768 mb ram , Gforce 440 64 mb , za 3 soma kn i nabrzinu uzeo ovaj - P4 2.66 ,1 Gb rama , 2 harda (200+80 ), za istu lovu , kupio 6600gt i eto sad sranja ....od prvog dana .... :rambo: |
pa normalno da je sranje cim imas nvidijinu karticu... moze bit infinite loop problem...koji je cipset?
|
pool
IceFisherman je jednom stavio link na ovu stranicu
http://www.microsoft.com/resources/d...d_stp_czgw.asp i tu sve pise - mislim da je to video kartica i njeni driveri - nadji neke nove ili neke stare koj ce raditi |
Re: pool
Citiraj:
I da li mogu probati drivere koji su napisani prije nego što je proizvedena kartica ,- relativno je nova ?:confused: |
Citiraj:
|
ako je kartica agp jer imas mozda ukljucen agp fast write u biosu jer to zna stvarati nemoguce probleme
|
i pokušaj staviti agp na 4x i isključiti sideband adressing
|
2x512 mem canyon
matična canyon cn-9v5alsr ko te na to nagovorio??cijena,starci,cura,žena,milan bandić,bratić,sestrična,susjedi,šef,punica??:D si pogledao na njihovom sajtu što kažu kenjonci?? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pa iskljuci ga u biosu i mislim da ces nakon toga ugodon raditi .
agp fast write - disabled, a ne enabled |
Fast write i side band adressing na nvidiji ne rade problema, jedino na atiju znaju srat, ali neka proba... ne može štetiti
|
Probao ... Stavio AGP X4 , opet isto ...razbit ću ga ...ne znam šta bih promijenio ....Mislim da je sranje od matične , za početak ...Ali prije sam imao Matsonic 9147c , a to je bilo još i gore ... Užas živi ...Probao sam 3dMark2005 ... Neka demo verzija , izašla u Bagu od 7/8
mjeseca ( neda mi se niti je krknut ) :-))... prva 3 testa , izvrti mi oko 3800 FPS-a, nakon toga vrati se ( 4. test po redu ) opet na onaj jedrenjek i onda mi vrti 1 FPS ??????? nevjerojatno .....ma bacit ću matičnu u klinac i kupit si drugu na Božić .....:fuming: :rambo: |
problem riješen ....
Kupio novu matičnu ( neku od assrocka sa chipsetom od intela 865 i sad radi ...ne kužim samo zašto mi u 3d marku ima manji skor za 500 , nego prije ,,,,.....ali bitno mi je da se više ne gasi . :-))) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:28. |