![]() |
Crossfire - da ili ne?
Što bi bilo bolje uzeti za neko gejmanje tipa Doom 3, neke dvije grafičke pa ih spojit, ako uopće postoji recimo x800 za crossfire ili neku sapphire ili his x850xt?
Sorry ak je pitanje glupo, ali ovaj puta sam prije pitao ovdje nego googlao :-D NHF Pozdrav |
SLI/Crossfire = nepotrebno
Grafu uzmi koju hoćeš, ovisno o tvojim željama, mogućnostima, smjeru vjetra... |
jednostavno se neisplati ak već imaš toliko novaca onda si rađe uzmi x1800xl ili 7800GT pa si miran,ja sam sebi uzeo x1800xl grafa je mrak sve igre igram na ultra high detaljima sa 4aa i 16af
|
Citiraj:
|
Ma SLI i takvi marketinčki trikovi ti služe uglavnom za one sulude bogataše koji hoće biti face kvarta ili kako je to nvidia zamislila, nadogradnju. Sada kupiš jednu 7800gt i uživaš, kad poče kašljucati uzmeš još jednu za male novce i to je to :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
nije bas da je jedna 7800 brza od 2x6800 al dobro ideja je na mijestu ps si kupio 6800gt?kad ju dolazim modat:D |
Citiraj:
|
javi...ili pak os sam to radit:D
|
A jebiga, nemožeš prošlost mjenjati, najviše što sada možeš napravit je pokušat ne napravit istu grešku u budućnosti :smoke:
|
Citiraj:
|
Ma uopće nije fora u SLI ploči... Fora je u onome -DR - a to je bacanje novaca :)
|
Citiraj:
|
ovisi ak imas 20 diskova...:)
al uglavnom da... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:30. |