![]() |
(riješeno) Nemam slike na Panasonic 4k TV-u preko HDMI
Pozdrav,
Neki dan sam uzeo HP Omen i doma spojio na prastari toshiba tv preko hdmi i sve radi, reko idem nsto probat na noviji panasonic 4k tv i ono nema slike :( Probao sam palit gasit, mjenjat portove, i nis, mogu dobit preko wifia sliku, al tu je lag uzas.. Inace taj kabel radi na starom tv-u Ima netko ideju sto da probam? Windows 10, skinuti najnoviji driveri... |
Novi kabel probaj. Ja imam tak isto s telkom problem, projektor mi radi na kablu, telka ne na tom istom. Koliko ti je dugacak kabel? Probaj s kracim ako je neki dugi u pitanju.
Mozda ti laptop ne prepoznaje telku, probaj forsat win tipka + P pa extend. |
A imam neki kabel od 3 metra, nisam se nadao da je problem kad radi na starom tvu.. probao sam sve opcije win+p
Probao budem jos drugi neki kabel ak nadjem :/ |
Proradilo sa kracim kabelom :)
|
Da ne otvaram novu temu
Ak stavim na 4k rezoluciju, ne vidim nis na telki, tolko je sitno, da bi morao sa 20cm gledat u ekran... ak stavim scaling na 200% onda je ok, alii npr otvorim device manager, sve je kockasto, winamp mi djelomicno odradi scaling, a djelomicno ne, pa ni to ne valja :/ Jel trebam nekaj drugacije podesiti, ili je to to? Ak pak stavim na 2k rezoluciju, sve je nekako muljavo i nejasno :/ |
|
Scaling još uvijek neradi dobro na Windowsima, a i pitanje je da li će ikad radit s obzirom da nemožeš neku sliku prikazati na 1,5 piksela. Isključi scaling i privikni se.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:38. |