![]() |
Virus!?
Imam jedni pitanje.Formatirat cu disk i ovako i onako ali tek da vidim mozda netko zna nesto o tome...
Ovako: mislim da sam pokupio neki virus ili nesto slicno. PRvo sta sam cudno primjetio je da mi je komp zamjenio particiju d: i e:. Znaci ona particija koja je prije bila d sada je e siguran sam sto posto da nije bilo tako i po tome jer sam imao disk c koji sam prepolovio da dvije particije i dobio c i d i kasnije ubacio jedan mali disk i dobio i njega kao e i sada ih je zamjenio. Sljedece cudno je to da su mi svi fajlovi koje sam radio u C++ u sada promjenili ikonu i dosla je ona defultna ikona od windovsa a prije je bila ona od C++a. I kada pokrenem bilo koji program u C++u javlja mi error kao you have one error ali ga ne navodi gdje je on.Znaci ne pise koji red i koji error sto je inace radio.Programi su ispravni 100%. Malo mi duze dize sustav nego prije. I kada idem na net pise mi opening port i tako stoji 10 sec prije je to radio sekundu dvije. Zastita je ZA,T-com,Avast,Ad-aware sve updejtano i sknirano sa Ad-awareom i avastom i nis ne javlja.... Rijesnje!? osim format jer to ce i ovako uslijediti da malo ga pobrisemo od smeca... thanx! |
nista sto si naveja ne mora bit uzrok virusa
da se nakon nekog vrimena windowsi pocmu sporije dizat normalno je jer se nakupi smeca po regitryu i na jos nekim mistima probleme s c++ rijesti ces reinstalacijom Visual studia ili sta vec koristis (moguce da ti se pobrisa neki library i sl.) slova diskova mozes zamit u administrative tools/computer management/storage/disk management |
E a moze li mi netko reci neki free program za ciscenje registria ali da je tipa ad-aware znaci da mi on obrise ono sta on misli da treba ne da ja kao hijacthis moram biti expert...
|
CCleaner.
|
RegCleaner sam pazi da ne obrišeš neš kaj nesmiješ..
|
Citiraj:
otkud da znam sto treba sto ne treba!? |
Citiraj:
|
Dobar ti je System Mechanic, imaš probnu verziju na Bug-ovom cd, ili zovi mene da ti ga donesem.
|
uvijek sam cistio sa regcleanerom.
on obicno izdvoji onosto je vec duze van uporabe, a ponekad mu zalutaju neki koji se mozda koriste, no to je rijetko i samo kracim pregledom odabranih stringova za brisanje vidjeti ces sto ti treba, a sto moze u vjecna lovishta. |
A tako to ide,ja sam ocekivao nesto kao hijackthis pa da moras koristiti puno mozga....
Ok onda nije bed....probat cu ovo skinuti s neta,pa ako nejde ti se javim "the boss" ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:42. |