Re: Re: S3 Trio V64+ komplikacije..
Citiraj:
Originally posted by Bubba
U pravilu, ne. Dovoljno je izvaditi AGP karticu i bootati stroj u Windowse (predhodno u BIOS-u namjestis da ti je first video device, ili kako je vec ime te opcije u tvojem BIOS-u, PCI). Nakon toga jednostavno dodas AGP karticu...
|
Pa to sam u biti i napravio..kad nisam uspio obje odjednom pokrenut, izvadio sam AGP, stavo primarni PCI, booto windowse i TADA mi je javljo da nema resursa..
nakon toga vratio AGP, prebacio primarni na AGP i vratio se u windowse gdje i dalje ne radi pa sam samo disableo u dev manageru..
Citiraj:
Originally posted by Bubba
ACPI specifikacija dozvoljava (pace, preferira) da razliciti PCI uredjaji, ako su level-triggered, rade na istom IRQ-u. Buduci da ta kartica nije neka ljepota i primjer posteno dizajniranog komada hardvera, pokusaj rucno mijenjati IRQ-ove u BIOS-u ili (o)staviti iskljucivo S3 u racunalu, vidjeti na kojem slotu radi te naknadno dodavati kartice.
|
Budem onda kako kazes, ispraznio sve PCI slotove (i AGP) i probao naci slot u kojem ce radit.. i sta onda, ako solo S3 radi, najnormalnije ustekam AGP i bootam sa njom kao primarnom? to bi trebalo radit?
|