![]() |
Amis MediaAccess TG788vn v2 Router internet ne radi
Naime do sada mi je sve radilo kako treba, mogao sam dobit dynamic ip svaki put kad sam restartirao router, a sad već 3 dana router upaljen i ip mi se ne mijenja.
Preko local area connection mi internet radi, a na speedtestu je uvijek isti ip, a prije sam ga mjenjao kad god poželim, a kad pokušam preko ppoe onda mi piše connected a nemam interneta. Zvao sam amis podršku i oni mi kažu da je to nemoguće napravit, da sam ja pobrkao pojmove i oni kažu da se ip mijenja svaka 24 sata, a ja već 3 dana pratim ip u ruteru i ne mijenja se, slao i email a nitko se ne javlja. Može li mi netko reći što da im kažem kad ih sljedeći put nazovem jer ja im objašnjavam, a oni ne shvaćaju moj problem i kažu da je kod njih sve u redu sa internetom i dynamičkom ip adresom i da ne vide nikakav problem. Lijep pozdrav |
Resetiraj router i pogledaj vanjsku ip adresu, dobit ćeš novu. Ako ne radi, resetiraj ga na tvorničke postavke.
|
Hvala na odgovoru, router sam vratio na tvorničke postavke ali ne mijenja se vanjska ip adresa a ni IPV4 adresa od routera koja se prije stalno mjenjala.
Citiraj:
|
Nema smisla. Traži novi ili kupi nešto drugo.
|
@markolam
Pogledaj veliku temu o Amis - u, budi sretan da ti Internet uopće radi zbog neznanja / nereda uzrokovanog integriranjem u VIP ... Sačekaj da sve slože kroz xy dana ili nađi neko alternativno rješenje ako ti baš nužno treba promjena vanjske ip adrese. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:01. |