![]() |
kako stavit novi bios
kloko sam procesor bez problema, no neznam kako memoriju jer neznam/nemam opciju u biosu, bi novi bios pomogal? I kako?
|
Koju ploču imaš?
|
865
intel 865e
|
a koji je to proc i do koliko si kloko??
|
2.6 na 3.0, dodo dva 80 mm ventilatora i radi savršeno. sad bi memoriju al kako kad nemam opcija u biosu?:confused:
|
cekaj, imas intelovu plocu sa 865 chipsetom ili neku drugu s tim chipsetom?
|
čipset je sigurno, kako da provjerim dal je intel il druga?
|
Citiraj:
Skini cpu-z tam ti pise koju plocu imas |
Citiraj:
@Don neznas koju plocu imas a igras se s oc-anjem, sta da ti kazem neg : lol2 : ! Nhf!:beer: |
nikako neće napisat ko ju je proizveo samo kaže da je 865PE-ICHS
|
Citiraj:
|
da 5, a čija je ploča?????????????
|
Citiraj:
|
de ti odsarafi bocnu stranicu od kucista pa pogledaj sta pise na ploci, to ti je kontam najlakse!
|
Pogledaj bolje u CPU-Z
|
ma kaže da je model 865PE-ICH5, a za Manufacturer ništa, prazno prazno. I ploča ima samo za dve pločice, i to dual channel
|
:eek: neobično :confused:
|
Novo je novo (bar znaš šta je).polovno kupiš-a šta kupiš? NJESRA
Pitanjce: ako je mem 400MHz, cpu-z kaže pod memorija-timings da je frequency 230.9 MHz, a šta je to sad? dobro ili.... |
vraćam se na prvenstveno pitanje, kako staviti novi bios????
|
ja nekontam jel takav bed pogledat na maticnoj sta pise, pa nije valjda da nema nis ni na maticnoj. Osim toga kako ces stavit novi bios ak neznas koju f...ing plocu imas:confused:
|
Citiraj:
i dobro ti je covjek reko, pogledaj na ploci,mora pisat. |
fino ja instajlo everest i fino mi dao ime ploče (Syntax S865PE), na matičnoj ne piša ama baš ništa. Kakva je ta ploča?
|
Citiraj:
americka. home http://www.syntaxusa.com/support/faq.htm bios http://www.syntaxusa.com/support/download.htm Imas za skinut Award WinFlash Utility odmah na pocetku tak da kontam mozes ga fllashnut iz windoza. Ima i neki Processor Clock Speed Utility to isto probaj pa nam javi jel valja cemu. |
bios se može flešati iz windoza, pa sam tako i učinio, potom restarto komp a ono prazan ekran, nikako nemogu dobiti sliku na ekranu, pa nije valjda da moram baciti matičnu....
|
Potraži cmos kratkospojnik. možda je u tome stvar.
|
nije, probao sam sve, samo nisam skinuo proc
|
Teško je ovako na daljinu.Probaj nači nekoga koji se kuži u to da ti pogleda.
|
Citiraj:
da ti nisi fleso s krivim bios-om:confused: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:30. |