![]() |
Pitanja od ADSL-u
Jeli ADSL ima bolji ping u igrama onlajn nego isdn? Koliko bih imao recimo u americi gdje sa isdn-om imam oko 200-220 pinga?
|
Pitanje je na kom ces biti davatelju usluga ali je ADSL uvijek bolji po pingu od ISDN
|
pitas se koliko % bi bilo bolje od isdn-a,ipak neću kešat za 768 paket da bih imao 3 milisekunde bolji ping u wolfenštajnu :mad:
|
pa zavisi od igre... ako više/prima u toku največih akcija onda dsl pomaže jer ping pada kad je tvoja connekcija u maksimalnom korištenju
|
ljudi pricaju da isdn ima bolji ping od xdsl-a............
|
po kojoj teoriji ?
mozda isti imaju onaj 384/64 ali da isdn ima bolji, to mi je full cudno |
xdsl ima veći bandwith, ali ping mu još uvijek nije toliko lud ... ekipa koja ga ima komentira da jako ovisi o zasičenosti mreže :(
|
Citiraj:
posto igre nekoriste puno kbs-a nemaju pretjerane koristi od xdsl-a bilo koje brzine |
Kod frenda sam u PcPlayu (neznam koji broj) pročitao da DSL ima skoro duplo manji ping od ISDN-a.
|
Citiraj:
|
Frend mi ga ima vec dva mjeseca.. i stvar je ludilo, 80 k u sek skida da ne trepne.... jedini problem je sto je racun papreni... zaigrao se pa platio 3000 kn. Ni ne skuzis kako te uzme sva ta silna brzina.
;) |
Citiraj:
|
Re: Pitanja od ADSL-u
Citiraj:
|
Citiraj:
no mene interesira šta bi se desilo da mene netko flooda izvana... dal ja plačam to ?! recimo da me netko ICMP ping flooda a ja recimo ne uzvračam echo... e sad dal bi ja to platio taj vanjski flood koji dolazi na mene... taj dsl mi izgleda dosta riskantno :=) možeš napravit i 50000kn račun a i više mjesečno :D još ako daš nekome u ruke tko nezna koliko ta brzina košta :=) ja bi se zadovoljio 512/128 200KN sa recimo 5Gb mjesečno prometa :=) ako gledam moj promet običnim modemom ja radim od 0.5 do 2 Gb prometa mjesečno :=) |
Citiraj:
Lako je radit mali promet sa malom brzinom, kad bi imao 12 puta brzu vezu imao bi i veci apetit za podacima, to tako ide....;) |
Citiraj:
nema HT paket kakav meni odgovara u pripremi jos najmanje 3 godine |
ja imam dsl 768/128 i racun mi je 400kn mjesecno s ti da igram i cs svaki dan po 2 cuke i skidam pun kufer mp3,programa itd
mozda zato sto je do 2. mj. limit 10gb ali vidjet cemo kako ce bit poslije toga Mislim da je ova akcija za dsl bila svakako isplativa je usparas 1800kn sto zanci 5mj pretplate:confused: :confused: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:54. |