![]() |
Koju pastu koristeie?
Neznam jel ova tema vec bila al dosta se ljudi stalno raspituje koju pastu uzet i koja je najbolja....
Pa evo da stavimo sve na jedno mjesto. pa napisite koju koristite i kazite neka iskustva :D |
Ceramique...
Nije vodenkasta, u pocetku 2-3°C temp. vise, al se temp. snize nakon 2-3 dana... Prije nje imao neku unknown, bijela, dobio besplatno u ducanu, a ista kao i ceramique (po svojstvima):confused: |
Arctic Silver 5
imao sam ceramique i AS5 mi je draža i dugotrajnija je. |
ceramique...
imao sam AS5 i temp su mi pile 3c veče nego sa ceramique |
Ceramique :smoke:
|
Shin-EtsuMicroSi
|
AS5,dobro mi je snizila temperaturu (valjda 3-4°C)naspram onog što dobiješ u kutijici s Arctic Cooling hladnjacima.I posudim je frendu i on potroši četvrtinu a ima AMD procesor:rambo: :rambo:
|
Citiraj:
daj vamo malo:p inace evo ja trenutno imam zalmana kod sebe i zadovoljan...inace keramiku koristim cisto jer je as5 oso u qrac...sve nakon 3jke je sranje...to da je dugotranija stoji...al meni koji rastavljam komp svaka 2 tj ne znaci to nis:) |
AS Ceramique.
|
AC silicone :smoke:
|
AC AS Super Glue :smoke:
|
keramika
|
Citiraj:
gdje se može nabaviti??? ima li u maloj rvačkoj :clap: |
keramika. imas plocica u bijeloj tehnici u bauhausu
|
Bacim kaj imam kod sebe, Trenutno je mx-1 ili zalman.
S čime očistit hs proca da izgleda ko novi iz dućana. Probo sam acetonomm al nejde dole |
Re: Koju pastu koristeie?
Citiraj:
|
Re: Re: Koju pastu koristeie?
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
zalman csl 850 thermal grease, do sad najbolja pasta koju sam stavljao. ima pod istim coolerom 3-4 C manju temp. od pasti kao artic silver ili neke druge
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:24. |