![]() |
Brzi test – ASUS PRIME X299-A
Test ASUS PRIME X299-A ploče.
|
– dva na stražnjem I/O panelu, i jadan interni (podržava dva porta).
|
Citiraj:
http://i.imgur.com/yOvjMET.jpg |
o kojim temp tu pričamo before i after?
|
Nisam ni gledao, nakon instalacije windoza, stavio sam prst gore i dobro je to grijalo, nemozes prst drzat gore, samo dotaknit.
Govorim za ovaj m.2 slot, da ne bude zabune kakve. http://www.pcekspert.com/wp-content/...e_x299a_11.jpg |
e pa to me zanima, a vjerujem i još ljudi... koliko je temp solo dolje na slotu, koliko sa priloženim pasivnim kulerom i koliko ispred noctue.
sam m.2 ko ideja mi je super stvarno, hitiš os na matičnu, manje kabela i generalno zajebancije i svi sretni, ali ta generirana toplina koja se konstantno provlači mi se uopće ne sviđa. |
Neznam ako krešo ima kakve brojke, ja nisam ni minutu više želio imati na toj poziciji ssd od 2,5k kn.
Tamo gore di je sada, nema nikakvog zagrijavanja jer i sa intake ventovima pirka zrak preko njega. Edit: Taj komad heatsinka je vruc na dodir i bez ssd-a ispod, a kamoli ubacit i ssd... |
očito bez aktive ništa... ma mislim to je očito čim su počeli bundelat nekakve (očito beskorisne) pasivne kulere.
još ćemo mi plakat za onim malim zalmanovim ježevima koji su isto bili niškoristi :D |
@nino
Zanimljivo, nisam primjetio layout ploče kao obično. Koliko vidim, polako postaje trend hlađenja zajedno sa chipsetom. Hvala što si mi ubacio bubu u uho. ;) Obično M.2 SSD zagrije najjače na 80 priikom prebacivanje velikih fajlova Samsung 950 i 960 imaju probleme sa power throtlingom kada se prebacuje veći file jako se ugriju i pada brzina. Googlam i nađem solidan hladnjak umjesto popularnog Zalmana ježića |
Mozda i vodenjacu za m.2 izmisle 😂
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
|
samo? :D
|
Jedino fali RGB da se fino sinkronizira s ostatkom konfiguracije i periferije.:)
|
Pasiva spusti peak temperaturu za oko desetak stupnjeva u ovisnosti o SSDu. Protok zraka preko svega jos bar pet.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:40. |