PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Softverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Opterećen procesor bez otvorenog Task Managera (igfxupdate) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=286943)

Luce 13.07.2017. 00:17

Opterećen procesor bez otvorenog Task Managera (igfxupdate)

Pozdrav,

Trebao bi pomoć o tome kako da se rijesim ove gamadi (igfxupdate.exe) problema,koji svaki put cim Task menager nije upaljen opterećuje mi luđački procesor.

- nakon nekog istraživanja saznao sam vise informacija tj. da se radi o igfxupdate.exe koji sve to prouzrokuje ali nemogu se ga rješiti na "staromodan" način brisanjem u system32 i syswow ali nemoguće je ga tamo pronaći - tj. taj način vise NERADI

Hvala!

Edit: radi se o Windows 7 64bit.

Rocky Rocastle 13.07.2017. 08:12

Nešto s Googlea što je pomoglo mnogima sudeći po komentarima...

1/ Open the Task Manager (and let it open)
2/ Go in C:\Windows\System32 and delete "igfxupdate.exe"
3/ Go in C:\Windows\SysWOW64 and check if "igfxupdate.exe" is also here, if yes delete it
4/ Open the windows services management console
Start > Execute > services.msc or Start > type "services.msc" in the search bar (Windows 7)
5/ Look for "Search Indexer" -> Right click -> Properties and change the "Automatic" into "Disabled"
6/ Reboot
7/ Open the Windows CMD as an Administrator
Start > type "cmd" in the search bar (Windows 7) -> Right click -> Run as an Administrator
8-> Type "sc delete SearchIndexer" then hit Enter

Luce 15.07.2017. 21:36

Mislim koji dio posta:

"nakon nekog istraživanja saznao sam vise informacija tj. da se radi o igfxupdate.exe koji sve to prouzrokuje ali nemogu se ga rješiti na "staromodan" način brisanjem u system32 i syswow ali nemoguće je ga tamo pronaći - tj. taj način vise NERADI"

- nisi razumio??? Nevjerojatno...

MOLIM VAS pročitajte post do KRAJA,da kao dotični "neletite kao muha bez glave" na sam naslov teme i onda spamanjem i nabijanjem postova bezeveze!Jer ovo nije stvar inteligencije nego zdravog razuma,jer očekujem korisnu informaciju o problemu koja mi je potrebna a ne da me netko trola.

Hvala

E-mil 15.07.2017. 21:58

Da sam ja admin, zaključao bih ti temu i pustio te da sam očistiš komp od tog trojanskog smeća kojeg si skupio.

Revolver3844 15.07.2017. 22:05

Radi li se o piratskim windowsima ?

Rocky Rocastle 16.07.2017. 16:03

Citiraj:

Autor Luce (Post 3081235)
Mislim koji dio posta:

"nakon nekog istraživanja saznao sam vise informacija tj. da se radi o igfxupdate.exe koji sve to prouzrokuje ali nemogu se ga rješiti na "staromodan" način brisanjem u system32 i syswow ali nemoguće je ga tamo pronaći - tj. taj način vise NERADI"

- nisi razumio??? Nevjerojatno...

MOLIM VAS pročitajte post do KRAJA,da kao dotični "neletite kao muha bez glave" na sam naslov teme i onda spamanjem i nabijanjem postova bezeveze!Jer ovo nije stvar inteligencije nego zdravog razuma,jer očekujem korisnu informaciju o problemu koja mi je potrebna a ne da me netko trola.

Hvala

Pročitao sam tvoj post do kraja, a navedeni copy/paste s moje strane pomogao je barem 10-ak ljudi s identičnim problemom (i onima koji se nisu snašli u system32 folderu), jednostavno nisam htio pejstati čitave pageove.

Da mi je do spamanja i nabijanja postova, ne bih imao 100 komada u 8-9 godina, pa bih ti sugerirao da sjašiš s caps locka, smiriš doživljaj i opustiš se uz omiljeni porok, jer suviše si nagao i bezobrazan prema neznancima koji odvoje 5 minuta vremena za tvoj problem.

VedranO 16.07.2017. 16:35

Ma ja b sam reinstaliro vindovse i mir.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:27.