![]() |
sahranio aa4t
eto 2x512mb twinmos aa4t nakon 6mj vjernog služenja otišli u vječna lovišta napona i fsb-a...:(
na 1t i 11-2-2-2.0 na 240fsb na 3,4v ali uz 8cm vent koji je bio na njima i bile su doslovno malki.... shit hapend´s.... (but way to me:mad: ).. |
I ja isto sahranio Twin MOS-a ali sa 256 Mb i M. tec čipekima na sebi :beer: . Sad prelazim na pravu stvar: GeIL i JetRam :burn:
EDIT: moje "agresivne" postavke: FSB 167 X 21 i 2.6 V RAM. Taj Twin MOS je samo za stock FSB i V :smoke: |
Re: sahranio aa4t
Citiraj:
|
da morat cu... :D
a hebiga desi se... |
Voziš memu na 3.4 V i čudiš se kak je riknula... :rolleyes:
|
dugo je i drzala na 3.4v . ah steta je , uvijek kad se nekome dogodi takva tragedija :D
|
mene bi bilo sram tako nešto i postati..
ono kao, začudio se da mu izgorila memorija... a radila na 3.4V... :smoke: |
kaj nije njoj do 3.5v podrucje rada?
|
Ma na 3.5V :rolleyes:
Sve preko 2.8V nije više normalno, šta god mi pričali i tvrdili, ima iznimaka koje su deklarirane na 3.5V, ali i one su se pokazale sklone rikavanju... Stare BH-5 su držale i na 3.3V duže vrijeme, preko toga se nije preporučalo... Ovi novi čipovi... ne znam... |
zato ja svoje držim na sigurnih 3.2 V jednim ventom od 80 da pirka po memi,ali vjerujem da bi i na 3.3 radile bez beda
|
Jebesh ako bi trebale raditi sigurno do 2.8 V, kad je meni krepalo na 2.6 V :gringo:
|
Citiraj:
|
ajde nemoj plakati za to malo rama:D
zamisli kak je meni bilo kad mi je krepala 3dprophet2 ultra koju sam platio skoro 5k kuna |
Ne plačem, no way, garancija još vrijedi :beer: ;)
|
kao prvo ovo je bila samo obavijest i kao update tu memu ljudi vani voze i na 3,5v vec jako duze vrijeme, a ja sam na svojoj imao i 8cm vent i mema je uvijek bila mlaka...
|
sa tih 3,5V si joj jednostavno skratio radni vijek i da je bila hladna opet..
ista stvar sa procevima i svime ćemu se diže voltaža. ona može radit i na 4,0V al koliko dugo.. večina to drži samo da istestira i nakon toga vrati voltažu. |
da ok ali svejedno je premalo radila, jer sam ju držao na 3,4v oko 2mj samo...
no dobro nisam posta-o ovo da bi se prepirali ili nešto....:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:30. |