![]() |
Levicom 450 W napajanje?
Izgleda jako dobro-
Total output 450 Watts + 3.3 V of 26 A + 5 V of 28 A + 12 V of 30 A - 5 V of 0.3 A - 12 V of 0.8 A + 5 V of Vsb 2.0 A max. Combined power (+5V, 12V and +3,3V) 430 Watts number of 4-Pol Molexstecker 8 pieces number of S-ATA 1 plug 2 pieces of ATX Main board plug 20 pole number of exhausts 2 pieces width approx.. 150 mm height approx.. 85 mm of depth approx.. 170 mm Evo slike,izgleda stvarno lijepo- http://geizhals.at/img/pix/131821.jpg Cak 30A na 12v,jeli to best buy ili macak u vreci?:D Kosta 450 kn!!! |
Po meni je najviše struje potrebno za +3.3 V i +5 V rail, a tu daje malo.
|
sta te zanima,ljepota ili performanse?
|
Citiraj:
btw. napajanje je IMHO ruzno, bezveze, plus nesvidja mi se sto je otvoreno i gore je samo plexi neznam kakvog utjecaja to ima plexi prema EMIu... |
AMD64 i zadnji Intelovi P4 procesori opterecuju najvise +12V rail...
|
A kaj onda da zeme????
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Narucio sam ga :p
Mislim da za te pare se isplati... inace morat ce pogonit DFI LP Ultru,opterona 144,OCZ El Rev 2 TCCD,X800GTO,1 sata disk 200 gb itd... |
Citiraj:
|
enermax sigurno nije srot
|
Citiraj:
|
Tagan je jedan od rijetkih koji daje 3 god. garanciju.
|
Enermax definitvno ne spada u šrot napajanja, po nekima čak i klasa više od tagana(u to ne želim ulazit jer koje je bolje u toj klasi je jako teško odlučit), istina unazad par godina bilo je problema sa nekim serijama i napajanjem p4-vorki ali to ne znači da enermax ne valja:beer:
Što se levicoma tiče mislim da se nisi prevario, iako bu ti Isus reko da su ta napajanja smeće:D |
Enermax je definitivno High End napajanje u to nema sumnje samo nije za Silent momke, brutalna snaga i brutalni naponi, tisina mu nije jaca strana.
|
Seasonic : nuts : : nuts : : nuts :
To je napajanje... Sve ostalo daje samo struju :) |
Re: Levicom 450 W napajanje?
Citiraj:
+ 3.3 V of 30 A + 5 V of 32 A + 12 V of 16 A - 5 V of 0.3 A - 12 V of 0.8 A + 5 V of Vsb 2.0 A to je crni levicom dual blue fan s 450W. pez pleksai imaju 2x 80mm vent svjetleći plavi. 12v ne igra puno iako imam 16A. ali dobro pogledaj razliku +5v i +3,3v moju razliku od ovog |
Citiraj:
Fortron 500W il Tagan 380W? |
Mislim da je tagan.Ja imam jednog,1x80 odozada koji se jako sporo okreće i jedan džinovski 120mm na dnu vent.
|
Citiraj:
|
Evo pogledaj šta pogoni moj Tagan, čak i na max opterećenju i max kloku napajanje ostaje tiho. Jedina mana bi bila što nekad zna malo cvrčat, al to se čuje tek kad se skroz približiš, i malo se više grije pa će ti trebat i neki vent koji će upuhivat zrak u kućište.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vidim da Tagan ima dvije serije 2Force i Easycon. Cijene su im identične, pa me zanima koju onda uzet?
|
Ja bih uzeo Easycon jer je modularno.
|
Citiraj:
Ja sam neki dan kupil Easycona. Napajanje je odlično. |
E sad kad već gnjavim dajte još recite dal mi se isplati ubost DFI nF4-INFINITY/DAGF umjesto dfi lan party ut nf4-d ili DFI LAN PARTY UT nF4 Ultra-D
|
Ako misliš clockati onda kupi Ultra-D, u suprotnom si uzmi DAGF/INFINITY. Makar ja bi ti najrađe preporučil EPoX 9NPA+ Ultra. Ak buš kupil DFI Ultra-D onda ju kupi u Bingu, jer je jeftinija nego u Linksu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:07. |