![]() |
Monitor titra
..nist eto kupim laptop..instaliram sve , laptop super..sad monitor Samsung nemam pojam koji model pise valjda tu, titr ana rubovima i mutna slika, driveri za graf su inst ..pomagajte iako vjerojatno odlazi monito..jaooo..sve na mene :hitthewal::hitthewal:
|
Citiraj:
|
Vjerovatno ti rezolucije monitora i laptopa nisu iste pa dolazi do flickeringa,treba u postavkama pogoditi Herze i rezoluciju i trebalo bi se ispraviti, a pogotovo ako je monitor spojen s HDMI kablom.
|
M amonitor stolnog racunala, laptop nema veze s tim sorry kaj tako ispalo bezveze, monitor ovog racunala, titra pri podizanju sa strana..graficka je ok..izgleda da odlazi monitor
|
To ćeš saznati kada na taj komp priključiš drugi monitor. Tek onda ćeš moći biti sigurna je li problem u monitoru ili grafi.
|
Citiraj:
|
Jeli govoriš o ovom Samsung SyncMaster xyz (nadopiši oznaku) iz Moj komp ?
CRT ili LCD ? Koliko je u pogonu ? Moguće je da je zdrav za servisera, zamjena gomilice elektrolita ... pisali smo o tome u par tema. |
A da zvucnike odmaknes od monitira 😁
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Opet nisi napisala oznaku modela :fiju:
Samsung (mada se dešava i kod drugih proizvođača) je poznat po tome da treba zamijeniti xy elektrolita nakon xy vremena rada. Obično se počne manifestirati sa težim paljenjem, zeza backlight i sl. Nezgodno je ako se ne reagira na vrijeme onda se može "otvoriti" veći kvar. Nađi u Zg dobar RTV servis, zamjena elektrolita na power board - u ne bi trebalo koštati više od cca 100 - 150 Kn (ovisno koliko ih ima). Poanta je u tome šta prvo napajanje mora biti ispravno pa tek onda se traži neki drugi uzrok / problem. |
Citiraj:
|
Ako sam dobro izbrojio cca 7 elektrolita, onaj debeli obično ne treba mijenjati.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:52. |