![]() |
Gigabyte matična i problem s USB-om
Imam matičnu iz siga i nekad mi najednom prestanu raditi usb modem i usb miš.ono,ne svjetle lampice na njima,ništa,kao da nisu ni spojeni s kompom.Onda sa ALT+F4 moram doči do onog za gašenje i tu svejedno ako izaberem restart ili turn off windowsi dođu do onog ekrana saving your settings i tu zapne pa ga moram ugasiti preko dugmeta.Fora je u tome što se to nekad ne dogodi po mjesec dana a nekad svaki dan po par puta i strašno me živcira kad se to desi dok igram COD na netu:fuming:
E da,mislim da nije do windowsa jer to sa svakom instalacijom bude tako. Što bi mogao biti problem? |
Meni je nakon sličnih problema otišla jedna ploča. Probaj sve jumpere na ploči koji služe za paljenje ploče preko USB uređaja-isključiti. A miša prebaci na PS2.
|
Citiraj:
|
Imao sam slične probleme na K8NS. Pokušaj u Device Manageru, pod USB controllers -> USB Root Hub (svaki) -> Properties -> Power Management -> pa makni kvačicu sa "Allow the computer to turn off this device to save power". Ne garantiram da će riješiti problem, ali meni je pomoglo.
|
ista stvar bila na k8ns-939
|
I drugi imaju isti problem.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:45. |