![]() |
Čiščenje LCDa
Evo buduči da uzimam LCD palo mi je na pamet to da neznam kak se čisti. Znam da ga nemrem čistit ko CRT vaijanta sredstvo za čiščenje pločica i stara čarapa, pa ako bi mi mogli reč kak da ga čistim. Uzevši u obzir da ga svako malo popljujem (stalno kišem) :D
|
Prvo pbriši vlažnom krpom, a onda suhom. Evo Veki je vidio kak se poslje toga sjaji. :D
|
Ja uzmem alkohol (medicinski, da ne bi bilo primisli :) ) i uzmem jednu vaticu, natopim je s tim i ocistim. Nakon svega uzmem najobicniju maramicu da posusim ako je negdje ostalo mokro i to je to, cisto ko suza.
|
Alkohol baš nije najzdraviji za lcd monitor...
|
Zasto?
Sad si me zbedirao... |
Mislim kaj se nebi sa 90 i nekej postotnim alkoholom zbriso anti reflektivni sloj?
|
Citiraj:
|
Re: Čiščenje LCDa
Citiraj:
doduse..ja sam svog ocistio s onom krpicom za naocale. :D :D |
Citiraj:
Citiraj:
E baš zbog toga ,a malo sam ga preskupo platio da bi testirao tu tehniku... |
Ma sutra šaljem majl sasungu pa da vidim kaj vele za održavanje 730BF. Živo me zanima... Sad mi frend veli ničim vlažnim. Bljeim po onom sredstvu za čičenje monitora/TVa. Piše za sve, ali za LCD ni RIJEČ.
|
imaš sredstva namjenjena čišćenju lcda ono po 30tak kuna
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inace, je*** monitor s kojeg najobicnijim alkoholom mozes skinut antireflektivni sloj. Pa ne cistim ga s nitrom ili razrjedjivacem da se to moze sam tak skinut... Kad smo vec kod tih sredstava za ciscenje LCD-a, gdje se to moze kupit? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:13. |