![]() |
Monitor preporuka
Pošto mi je u petak crknuo monitor samsung 17' evo biram neki novi lcd za igranje po mogućnosti do 1700kn ak ima neki :)
|
da ne bi mozda jos integrirani TV tuner u njega?
Pa dobro ljudi... koji vam je? Mislim, ovo ne ide sad konkretno tebe... ali reci mi koji LCD imas u tom cjenovnom rangu koji si naveo... pa onda jos da ima brzu matricu.... Za OK 17" LCD (s brzhom matricom kako bi se fino igrao) ti jos gotovo 50% te cifre... za tu lovu bolje kupi CRT dobar nego nekakav nikakav LCD. |
A kaj baš mora biti LCD? Teško da buš našel nekog gamerskog za 1.700 kn. Možda ti vranoga1 ima kaj.
|
Za te pare ak najdeš 15'' buš sretan!
|
Ak ne želiš plakati kasnije rađe daj meni tu lovu. Minimalno 2200kn za takvo nešto.
|
SniperWolf kupi si rađe 19'' LG Flatron F920P za cca. 1.800 kn i bog bogova.
|
Auf sorrri people nisam znao ;)
a ništ onda mi ostaje kutijetina nalik na nuklearni reaktor još koje vrijeme u sobi :( sastavite mi neku listu sličnih da znam šta da uzmem.... |
tebi slovenija nije daleko , pogledaj u building of fun u ljubljani cijene i iznenadit ces se - bof.si mislim da je adresa .
|
Eh evo nabavio Samsung SM 796mb i (pre) sretan sam! :D
|
Citiraj:
|
Neznam točno, mislim da je oko 1000kn u Ventexu. Likovi su fora oni su riječka firma pa imaju sjedište sve u RI, ogromna zgrada - jedostavno - dođeš i kupiš, a ne ko u HGspotu; evo naručeno iz Zg stiže za 2 dana:)
jedino me malo sada buni to kako slika malo treperi ako se pažljivije pogleda, 100Hz 1024x768 ili bilo koja druga rez/refresh rate kao da ima neki šum u pozadinim što onaj stari nije imao (SM 753s):confused: kabel sve uredno spojen... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:12. |