![]() |
Preporuka...uzeti ili ne?
Pozz svima...naime radi se o produzenju ugovora s kojim bi laptop dobila za 9kn medjutim radi se o acer aspire ES1-332 13.3 koji ima samo 32 gb flash memorije..nisam neki teski korisnik..mailovi, surfanje, printanje, pregledavanje slika, filmovi i glazba.. pa me zanima koliko bi imala problema s njim zbog tako male memorije...
Na drugi ga nacin nemogu kupit...problem je kes..a s karticama opet druga prica tako da i taj dio otpada..hvala unapred na savjetima.. Poslano sa mog HUAWEI NXT-L29 koristeći Tapatalk |
Mislim da prostor za pohranu možeš proširiti (micro)SD karticom, ali ne nalazim kompletne specke tog laptopa pa provjeri tu mogućnost.
Specke su u rangu tableta koji je u kućištu laptopa, tako da od početka ne očekuj ništa pa te možda iznenadi :) |
http://www.notebookcheck.net/Acer-As....186688.0.html
koliko vidim, ide hdd od 1tb...flash memorija je nes drugo... |
https://www.acer.com/ac/en/GB/conten...l/NX.GHMEK.001
Vjerovatno misli na ovaj Sent from my SM-G935F using Tapatalk |
Postoji mnogo različitih verzija tog laptopa, treba prvo utvrditi koja je u pitanju.
|
znaci ide na memorijsku karticu? lap bez diska? pffff...ja bome ne bi produzivao ugovor radi takvog smeca od lapa...jos proc na 1.2, to jedva moze surfat...
|
Citiraj:
Poslano sa mog HUAWEI NXT-L29 koristeći Tapatalk |
1 privitaka
|
moja iskustva sa tim emmc drekovima su užasna... ne ulazeći u cpu i premalu količinu ram-a koji će nakon što se zapuni obratiti virtualnoj memoriji koja se nalazi na tom užasnom "disku".
rađe produži ugovor i uzmi neki mob, prodaj ga i kupi nešto normalno. |
Da, koma su svi uređaji s tom memorijom. I šlag na kraju, pola stvari koje su gore out of the box ide preko usb kontrolera. I kad se malo optereti uređaj, dolazi do kuršlusa generalnog.
|
Citiraj:
Nema niti jedan mob u ponudi ima 2 vrste tablet/laptopa.... acer aspire swich 10 i alcatel plus 10 ....i samostalni tablet alcatel OT pixi 8... Tako da nema puno izbora... Poslano sa mog HUAWEI NXT-L29 koristeći Tapatalk |
Izbor je koma. Zamoli ih (opet) da ti daju točnu oznaku tog Acer tableta.
|
Citiraj:
Evo ...oznaka je ACER ASPIRE ES1-332-C49U Poslano sa mog HUAWEI NXT-L29 koristeći Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:01. |