![]() |
AMD Ryzen 7 1700X recenzija
Testirali smo AMD Ryzen 7 1700X procesor, a danas nam je u lab sletio i Ryzen 7 1700 pa odmah najavljujemo i njegov test.
|
Krešo, može provjera taktova Ryzen 7 1800X @ 4.0 u Firestrike?
Malo mi nije jasno grafikon tablice gdje 1700X @ 3.9 izbija na prvo mjesto |
ma da.. 1800X sigurno throtla na testovima. Nema sanse da je 1700 brzi od 1800 kada se radi o istim procesorima. 1800x bi morao biti 100Mhz brzi.
|
Citiraj:
|
će ti stizat šta iz GB tabora po pitanju ploča ?
|
Postoji li mogucnost da se provrte jos koji testovi sa razlicitim brzinama memorije, ona aida, sintetika opcenito, mi nije toliko zanimljiva :D
|
@Overclock Imam Gaming 5 od Gigabytea, čeka testiranje. Sad testiram 1700.
@Momir Razlike sam testirao s 1700X i postoje odredjene na prijelazu s 2133 na 2666, a odredjene i s prijelazom na 2993 MHz. Nije to nista drasticno, ali postoji. Koncentrirao sam se vise na 2666 testove zbog usporedbe procesora, ali u nekom od buducih testova cu napraviti grafove i za te pomake. |
Čekamo pravog dijamanta - R7 1700 :)
|
Ti čak i više od nas, Druže "Burko" :p
|
"Nažalost, Intel povukao s našeg tržišta i nemamo nikakvu podršku s njihove strane"
Može malo pojašnjenje, što bi ovo trebalo značiti? |
Za tebe i mene apsolutno ništa, prodaja ide ko i uvijek i ko i prije. Al nema testnih primjeraka/uzoraka kad novi procesori dolaze. Znači kad nam Krešo nešto potestira od Intela, to je dobra volja nekog trgovca/dobavljača našeg il Krešin osobni aranžman.
|
da, meni je to isto upalo u oko... o čemu se tu radi?
|
krešo : možemo očekivat do vikenda recenziju gige ?
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Da nije Intel u većim sranjima nego mi mislimo da je.
|
Ma to se jos sve kuha od sredine prosle godine, bilo je dosta otpustanja. U problemima su generalno jer desktop trziste stagnira, prodaja pada, potrosili su dosta para na akvizicije (Altera), a dionicari traze dividende. Zato su uveli odredjene mjere stednje.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:34. |