![]() |
Problem sa novom konfom
Postam ovo za frenda
Kupio novu konfu ,i od prvog dana neki problemi ali sada se pojavilo ovo: http://img508.imageshack.us/img508/9...age19uu.th.gif Slika zgleda točno tako nije zbog smanjivanj boja Pa ako netko zna što je to i što činiti ,ja sam mu rekao da proba sa novim driverima za mbo i grafulju ,a u međuvermenu pitam i vas Konfa je: epox 9npa3j,2x512kingmax(400),gf7800gt leadtek,napajanje tagan 430, WD 7200 ata100 120gb,asus cdrw,asus dvdrw i što sad... |
nosi to na reklamaciju
|
Osim toga ima dosta malih problemčića ,npr. icq mu stalno baca grešku i tako...
|
Meni se sad ISTO to desilo dok sam igrao SS2:fuming: Samo što kad sam u task menageru ubio serious sam 2 monitor mi se ugasio:confused: :fuming: pa nisam mogao slikati i morao sam ugasiti komp na power na tipkovnici.Pa koji je to ku...c,jel ne valjaju novi driveri ili što?Imam 81.94.
|
On je imal 77.77
Nego evo instalira igru pa mu se restarta... :fuming: |
pa zar niko nezna koj kurac se to dešava.
|
Očito je neko teže sranje, ekipa se samo naokolo žali na nove nVidia drivere. Netko će sepukku izvršit zbog toga :)
|
driveri
probaj staviti novije drivere,direct x9c,pa probaj možda je u tome problem,a ako nije reklamiraj grafu
|
do je do grafe koje god drivere da ima pogotvo one orginal mora radit normalno, zmrdana mema na grafi il neš slično nek nosi ne reklamaciju
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:46. |