![]() |
Alternativa Acrobat Pro-u
Pozdrav i isprika ako je pitao već netko.
Dakle alternativa Acrobat Pro programu po mogućnosti da je besplatna skroz :D hvala svima |
Besplatno... teško... Od onoga što se plaća, Foxit mi je super.
|
Koje funkcije konkretno ti trebaju? PDFCreator ja koristim za ono što meni osobno treba... Acrobat Pro ima hrpu funkcija van toga, pa sumnjam da ti je baš sve potrebno
|
Nitro pro. Nije besplatan ali preporucujem.
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
2. pdf u word i obratno 3. spajanje 2 ili više pdf-a 4. stavljanje passworda za edit i copy Ma pitam za alternativu zbog posla jer smo ograničeni brojem licenci za Acrobat pro. Ali što je tu je, nema besplatno. Nije frka hvala svima! |
Citiraj:
Inače, isto preporuka za Nitro Pro. |
PDF Split and Merge Basic - dobar besplatni program za razdvajanje i spajanje PDF-ova
|
Citiraj:
koji uz gore navedeno jos moze imati integraciju u browser, ubacivanje potpisa, odnosno overlay male slike potpisa, kako da se izrazim, naravno izdvajanje pojedinih stranica van iz velikog pdf-a, te spajanje vise razlicitih pdf-ova u jedan, te najbitnije, omgucnost ispunjavanja polja, razno raznih formulara, itd. nije problem platiti, ali ne neke lude cifre, po mogucnosti kada bi imao licencu za dva kompa barem, do 100$ ima nesto? foxit reader mi je bio ok, ali je vise nemoguc "aktivirati" a i ne da mi se zezati vise s tim. Ovo ce ic na firmu. treutno isprobavam free izdanje PDF Creatora, kod njega se kupuju moduli zasebno, pa se bojim da bih mogao zavrsiti na kupovanju 3-4 modula i PRE platiti nesto sto cu drugdje dobiti za manje novaca sve odjednom. I iritantno je kada stisnes Ctrl+p, da moras misom oznaciti i kliknuti Print, a nemozes samo Enter lupiti, cak ni tabanje ne prebaci na print. Mislim, daj me nemoj |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:56. |