![]() |
preski 3.0
namjeravam kupit preskija 3.0/800/1mb za s478.
ovaj celeron mi je nekak slabasan i nema ht,dok ovaj drugi ima. zanima me koje su realne procjene do kolko bi preski moso ic bez beda??:confused: 3.7ghz? vise? znam o cem ovisi clock tak da mi to neponavljate;) |
Ide on i preko 4, no stvarno ne bih znao kako ce se ponasati na tom tvom SiS-u :). Uglavnom puno ce biti bolji od Celerona, em je veci bus, HT, veci cache :)
|
Citiraj:
a uzet cu taj proc negdje iduci tjedan u firmi pa cu da vidim kolko ide. valjda me nece razocarat:rolleyes: |
Racunaj na 3.75 ghz sa voltazom manjom od defaultne ;) (1.375v). Jesi mozda primjetio kako se ponasa ploca sa padom napona, tj undervolta li uopce? :)
|
Citiraj:
npr default celerona je 1,31 i onda padne do 1,29 kad je opterecen al radi ful stabilno |
Ma to je jos super :D , meni padne do 1,29V .
|
Citiraj:
glavno da stabilno radi. bolje je nek pada nego da raste:D bar nece bit stete nit skurenih proceva |
Citiraj:
|
Pa default je 1.4v a 1.375<1.4 ? ;)
|
bas sam gledo cjenike i preskiju je cjena porasla na soma i pol kunica.fakat puno.
ja cu ga u firmi nabavit za kojih soma i sto ,mozda i jeftinije od sefa,tj moram se snjim dogovorit |
jos samo da mali ide preko 4gige,bio bi prezadovoljan.
|
vidi moj sig! :beer:
|
Citiraj:
valjda ce i moj uskoro bit takav,ako ne i bolji:D :beer: |
Dobro je Joža, jedanput je dovoljno :D
Evo mojeg rezultata, treba mi vdroop i vodeno :D http://img496.imageshack.us/img496/7826/preskot4fk.png |
Citiraj:
|
ne bi bilo loše da si uzmeš neko jače napajanje jer preski vuče dosta struje, i uzmi si pasivce za mosfete na ploči jer ih preski voli vrlo zagrijat...
|
Citiraj:
|
preporuka za male pare chieftec 410w, ili fortron 350w,makar ni chieftec 360w nije loš...
bilo koji od navedenih bi trebao biti dovoljan |
Citiraj:
|
Citiraj:
ima ko kakva iskustva s time? |
imao sam chiefteca 410, nije me se baš dojmio imao je loše napone 12v rail mi je znao padati do 11.63v...
vratio sam se na stari provjereni chieftec 360w dualfan:smoke: na njemu mi je 12v rail pod opterečenjem 11.94, u idleu 12.10v, mjereno multimetrom |
imao sam chiefteca 410, nije me se baš dojmio imao je loše napone 12v rail mi je znao padati do 11.63v...
vratio sam se na stari provjereni chieftec 360w dualfan:smoke: na njemu mi je 12v rail pod opterečenjem 11.94, u idleu 12.10v, mjereno multimetrom |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:59. |