![]() |
Connect3D X800GTO VIVO
Evo za nekoliko dana dolazi grafa u moje ruke pa cemo vidjeti sta to cudo radi, uglavnom manje vise svi ste culi da se ova grafa otkljucava na X800XT u 100% slucajeva pa valda ja necu biti izuzetak, evo jedan dobar review dok ne stigne na pravo testoranje ;) cijena je prava sitnica :clap:
http://www.vr-zone.com.sg/?i=2891&s=1 |
Re: Connect3D X800GTO VIVO
Citiraj:
|
da, nadam se i ja da bude isla na 16 pipi, odnosno to se ocekuje od nje ;)
|
Da si odmah javio kad dobiješ grafu:)
|
Re: Connect3D X800GTO VIVO
Citiraj:
|
od vranoga1 (Goran) sa foruma, a cijena je 1700kn ako se ne varam.
|
I jesi li je dobija vise? jel se odkljucava?:D
|
I gdje si je dobio?
|
@Nijoe
pa reka ti je da je dobija od vranoga1 (Goran) sa foruma. |
isprike zbog spama. Uzbuđenje mi kvari percepciju. Osobito zato što sam odustao od nabave iste kartice (izašla bi me previše uz PDV i 10% carine).
Još jednom isprike. |
Citiraj:
Sati mi prolaze ko dani, a dani kao mjeseci ... :D |
Uh nisan moga vise cekat bez konpa san oko misec dana:D tako da san jucer narucija od HIS-a x800gto turbo nadan se da nisan falija :D
P.s. ali to neznaci da nezelin vidit tvoj test s ton zvjeri kad se odkljuca:clap: |
Dobijam svoju u utorak:D
|
E sad kazes..... Taman danas mi dolazi HIS-ova GTO. da si se bar javija koji dan prije:rolleyes:
|
Alo Srky, jesi onda sta uspio otkljucat ili nista? Inace, mislim da te znam iz vidjenja, bio sam na lan party-ju u Strossmayerovoj prije par godina... Zapravo, bio je moj lega sa laptopom, a ja sam bio samo moralna podrška neko vrijeme :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
S3 Trio64V2 PCI, 1mb :D http://img125.imageshack.us/my.php?image=s3trio9jv.jpg |
Citiraj:
jača ti i netreba :D |
[QUOTE]Originally posted by Srky
[B]S3 Trio64V2 PCI, 1mb :D :clap: sretno... |
mislio sam na ponedjeljak.:D
|
evo srky ponedjeljak je,sretno u otključavanju i javi kak je prošlo
|
Evo ljudi da vam javim ovako kratke ali i bitne dojmove, naime danas sam podigao grafu i evo sad cijelo vece malo experimentiram jos tako da ce bit ovih dana sve u slicicama i opisima ali da vas ne razocaram evo vam i jedna slikica zasad koja govori vise od 1000 rijeci ;)
16 pajpi je tu!!! :clap: http://img287.imageshack.us/img287/1111/16p1bz.jpg |
Wow, kuel :D .
|
Evo :beer: :beer: :beer:
Mrak grafa za 1700 kunića, ta će derati puno skuplje grafe:D I-ima li kakve razlike sa prelaskom na 939:D ??? |
nego srky pokreni 3dmark ak imaš pa pogledaj jel imaš šta artifekata
|
Citiraj:
Ma jok brate, sad mi Solitaire samo radi u par frame-ova vise :p @Lihto Bit ce svega polako samo... EDIT: Zasad su stabilni clockovi sa stock hladjnjem 580/560 s tim da ce ici za par dana gore Zalman VF700AlCu LED pa ce se vjerojatno jos koji Mhz izvuc. |
Nice :) Da je meni negdje naci takvu grafu..... Jel zna mozda di se moze kupit??? :D :P
|
Citiraj:
|
Moja kasni...:(
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:32. |