![]() |
adapter s478>s479
jel ko provbavo ovaj adapter.
pise da je samo za asusove ploce,al me zanima jel neko probavo na drugim plocama(abit, gigabyte, foxcon,....):confused: |
probano je na mnogim pločama al većina je nekompatibilna.
|
Citiraj:
e je*ga |
pa sto ce ti to?
ne mislis valjda mobilca u kantu? nema smisla jer su ovi iz kanti bolji. jedino ak oces smanjit zagrijavanje, a samim time i buku kompa jer mozes stavit manje okretaja |
P4 je bolji od Pentium M? Otkad to?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
osim toga skuplji je mobilac |
Mobilca možeš naclockati i imaš gigahertza imaš koliko ti srce hoće :burn:
|
da, nikad me nisu zanimali i nikad nisam zelio imat. to je stoga jer je otkljucan mnozitelj?
mozda i ja razmislim o jednom. |
Čega sam ja vidio po internetu za Pentiume M, a i ovdje sam pričao sa jednim koji drži trgovinu kompovima...
1. Pentium M je moguće pasivno hladiti. 2. Moguće je puno njih overclockat u nebesa čime se dobiju performanse najjačih A64 i P4. Po meni 2 jako dobra razloga. |
točno...
samo za usporedbu: moj centrino low voltage na 1.5ghz sa natrpanim windowsima (55 procesa u task manageru) super pi od 1m izračuna za 55sek, dok a64 iz siga sa friškim windowsima bez išta instaliranog (osim drivera za grafičku i matičnu) taj isti 1m izračuna za 41sek... a vjerujem da kad bi ga preselio na desktop komp postigao još bolje rezultate...a to je 1.5ghz...a još kad ga se clocka....pa to je pila.... |
2 odlicna razloga! :D
ipak su skupi...:( |
Mobilci su odlični, samo što koštaju malo puno....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:16. |