![]() |
(riješeno) Tearing YouTube etc.
kad gledam obične jutub videe ili bilo kakve videe flash/html5, vidim tearing na ekranu
ništa nisam dirao godinama u opcijama, vsync je default, probo sam adaptive i sve opcije - ništa ugasio/upalio hardware akceleraciju u chromu - ništa što još da probam? |
Meni je tearing bio problem samo na Linuxu i XP-u.
To riješava u Windowsima 7 Aero iliti "desktop composition". Pa probaj guglat. |
Ma guglo sam sve, imam win 10 nije do aera, jedino sta sam mijenjo tj. updejto su nvidia driveri..
|
Koji browser?
Meni na linuxu najbolje radi Chrome što se yubitoa tiče. Bez obzira jel flash ili html5. |
Pise majstore u postu, krom
|
Samo ti je monitor spojen na graficku - nemas mozda i TV preko HDMI-a ili nesto slicno?
|
imam i prek HDMI-a TV ukopčan, koristi se samo viekndom al je ukopčan
|
Provjeri da nemas mozda podesen screen mirroring, tj. podeseno 'Duplicate these displays' u 'Screen Resolution' screenu.
Disejblaj HDMI, tj. TV skroz u opcijama - podesi 'Multiple Displays' da je samo 'Show desktop only on X'. |
budem probao kad doma dođem, pa javim rezultat
al pošto niš nisam prčkao neznam zaš bi s epojavilo odjednom, ak to gore ne uspije rollbackat ću drajvere par verzija unazad |
nick evo ovako je
http://i.imgur.com/xbC4sQL.png znači tv je stalno uzbiti ugašen, a u screen resolution je ''show desktop only on x'' |
Hmm.. dunno, bila ideja :)
Jer meni kad je output bio i na TV-u i monitoru, na TV-u sam imao screen tearing, kad je samo na TV-u, onda je OK (ili samo na monitoru). |
Uključi vsync u nvidia control panelu za sve aplikacije.
|
Citiraj:
uglavnom kak sam i pretpostavljo, vratio unazad drivere i nestalo |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
a boldaš kaj ti paše :D ''probo sam adaptive i sve opcije''
znači forso sam sve opcije baš u global settings i u chrome application settings, nije pomoglo |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:32. |