![]() |
(riješeno) Klik zvuk iz napajanja pod opterecenjem
Evo imam problem sa napajanjem seasonic 520w s12
Pri opterecenju cuje se kliktanje neko i cmaktanje iz napajanja i nakon nekog vremena se komp ugasi i ponovo upali nakon par sekundi.Crklo napjanje ili vent? I skuzio sam da mi se ventovi vrte na pol brzine makar su na potenciometru dokraja. |
Ak se komp gasi reko bi da je napajanje na umoru.
Probaj za svaki slučaj kabel od napajanja promjenit. |
Ma ja bi isto rekao da je napajanje gotovo.Ali to je seasonic a staro je nekih god i pol.
Koje uzeti drugo a da je tiho ful i dovoljno za konfu iz moj komp? Cime testirat da vidim dal je stvarno napajanje ili neka druga komponenta.U idleu radi normalno ali kad upalim npr. dark souls 3 cuje se to kliktanje iz kompa. |
Citiraj:
|
Promijenio sam uticnicu na produznom kabelu i nema vise kliktanja.LOOOL
Bar zasada nema a vidit cemo hoce li tako i ostati |
Isti problem i kod mene na Seasonic baziranom napajanju. Nakon 4 godine. Malo radi normalno, pa opet počne. Koliko vidim, problem specifičan za Seasonic.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk |
Citiraj:
Jednom sam se tjedan dana zajebavao s shizofrenim kompom koji kod susjede nije htio radit kak se spada a kod mene radio ko vurica. Na kraju balade odem kod nje i u stanju potpune bespomoćnosti glava mi klone i pogled padne na razvodnu štangu. Zavučem se pod stol i pročitam: Made in Turkey. Misterija riješena, teška lekcija naučena. |
Evo ipak je otislo napajanje zato sto mi se komp upravo ugasio dok je bio u idleu dok sam surfao po netu.
Kad upalim dark souls 3,division nemre izdrzat pol sata da se ne resetira |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:51. |