![]() |
X800 pro-koliko da ga klokam?
Ovak.Stavila sam po vašoj preporuci zalmana VF700 ili kaka se već zove i zakon je.Digno sam frekvencije sa 475/900 na 600/1100 i jednom su mi se pokazale crtice i VPU recovery.Malo sam smanjil te sam prije 2 dana opet vratil na 600/1100 te radi ok.
Temp pri tim frekvencijama za GPU je oko 47-55 max, ma manje čak Oni mali ježići kaj sam dobila sa zalmanom su premali pa neželim dizati još frek memorije. ili da dignem? Hladi super, no neznam koliko da dignem sve to, i dali mogu nešto skuriti?:fuming: Oprostite kaj je tako dug post P.S. Dali se možda crtice javljaju kaj grafa nema dosta napajanja?Da povećam napon možda? HVALA NA ODGOVORU!:D |
Re: X800 pro-koliko da ga klokam?
Citiraj:
s klokanjem se u pravilu nemože skurit grafa osim ak povečaš 300% od defaulta. skini ati tool pa testiraj za artefakte (inače oni se mogu pokazivat a grafa normalno radi) klokaš dok se ne počnu u igrama ili 3d markovima pojavljivat artefakti (snijeg je za previsok GPU klok, a pucanje tekstura za memu). napon nemoj povečavat jer se time praktički niš ne dobiva a može štetit. |
Kao prvo, ne znam kako da ti se obraćam. Prvo malo pišeš u ženskom, pa onda u muškom rodu???
Stavila Digno dobila :D Drugo, nemoj držati grafu na tako viskom frekvama stalno. Napravi si profil s nekim alatom (ATI tools npr.) za igre, nema smisla da je držiš tako ocanu dok si u windozama. Treće, smanji frekve na recimo 570/1080. Razlika nije velika, a ovako si bar siguran/sigurna da je sve stabilno. |
Re: Re: X800 pro-koliko da ga klokam?
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Transvestit? :D
|
ma muški:D ž
satlno nekaj zajebem dog tipkam.Sorry ja se ispričavam. Koristim att tool, i napravil sam profil tak da je u windowsima normalno. No vidim da gpu može se još klokati, temp je uglavnom 47 stupnjeva pri opterećenju.No zadovoljan sam kak je. Dali ima tko X800 Pro i koliko je klokao? |
možda si bil negde : cheers2
Baš sam gledal na http://www.xbitlabs.com/articles/vid...extreme_5.html |
Citiraj:
Fala kaj si potražio:D |
Ma nemam kaj za delati pa švrljam okolo! Kolko ti je propusnost grafe?
|
pa neznam, kak da to pogledam, imaš neki tester?
|
everest i tam pogledaj pod gpu
|
1 privitaka
imas everest- http://www.snapfiles.com/get/everest.html
|
Evo skino.34,4 GB.
To dobro? Se mogu kako otključati pipeovi? |
Citiraj:
Ako nije ne. |
Nije vivo.
Si misli na pipove ili na propusnost? |
Citiraj:
|
Hvala kaj pomažete.Evo gledam malo, everest je zakon, atvarno sve piše, No kiliko je točan?
Vidim da mi piše da mi je tem procesora 23 stupnjeva a kada restartam mi je oko 45. |
Everest nemože biti točan ili netočan(dobiva podatke od biosa) znači ako nisu točni ili novi bios ili prst tehnika
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:23. |