![]() |
Tplink TD-W8961ND kao wifi extender
Da li se može iskonfigurirati tplink wn8961nd da nekako preko njega ide net sa glavnog rutera (technicolor) pošto nisam zadovoljan sa trenutnom jačinom signala. U biti jednim dijelom je i do mrežnih wifi kartica, ne mogu reč preko laptopa nemam problema sa signalom, nije sve ni do rutera.
Znam da se može kupiti extender wifi ali ne bi trošio lovu ako mogu iskoristiti taj tplink koji imam za tu namjenu. Nisam upoznat sa mrežnom opremom al kolko nešto znam, za pojačavanje postojećeg wifi signala jedine opcije su wifi extender ili neki access point. http://www.tp-link.com/en/products/d...D-W8961ND.html |
Možeš probati hoće li se spojiti sa TC preko WDS linka,
prethodno mu treba prilagoditi ip adresu da bude u istom nizu kao TC, ugasiti DHCP Server ili postaviti Relay sa ip adresom TC - a, isto tako možeš pogasiti ako je upaljen Firewall i QoS, ... ako ti to da loš rezultat ili ne uspije onda ga spoji Lan kabelom po Lan1 - Lan1 principu, postavke kao gore samo ne slažeš WDS link nego ga podešavaš kao AP, to znači druga wifi mreža, obavezno drugi i odmaknuti radni kanal za wifi ... Prije svega provjeri kakva ti je situacija sa "slobodnim" wifi kanalom i otkriveni postavi fiksno u TC, proceduru smo pisali xy puta pa potraži. |
Hvala budem proučio ovo sve napisano. Kolko sam malo googlo čini mi se da TC ne podržava wds, al budem probao.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:42. |