![]() |
Rekord 9800xt...
1 privitaka
Evo svi ponosni vlasnici 9800xt grafičke neka kažu koji su najveći skor u 3dmarku '03 osvojili??
Kažu da se neda puno clockati i istina ali svaki mhz je vridan. Evo ja sam neki dan oboria svoj rekord u 3d marku '03. Skoro 7300 punata: :cool: |
Ček tebi mema ide na samo 365???
Ja svoju 9800PRO, flashao na XT, furam na 412/385 bez beda. sa propuhom sam bio imao 419/389 bez artefakta. Inače, score mi je 61xx. (slab proc...) |
6542 Marka
Club3D 9800SE flashana u PRO i modificiran bios sa boljeim latencijama memorije (by LorD ClockaN) Grafa se jako slabo clockala, ali se ne sijećam koliko |
Hercules 9800@430/370 dobio nekih 6700 u 3DMarku03.
P.S. Jelc gledaj i slini :p |
Inače hynix memorija 2.8ns na njoj saphirova 9800pro.
Ali memorija se neda puno clockati ali gpu ide ludo bio sam na 460 a oni su rekli da ide par mhz iznad 412. :o Uglavnom prije sam dobiva 6800 maraka ali onda sam instalira XG WarCats 5.10 XT drivere jer su rekli da su nabrijani do jaja i ja kažem ma nemoguće i vidi stvarno. Probajte i vi možda neko skine moj rezultat u 3d marku '03. Sve bi da za zalmana na njoj onda bi diga gpu na 480!!! :rambo: |
Moja pokojna 9800pro je na taktu 435/385 dala jednom u 03 , ako se ne varam , 6799 ili 6899. zato i je pokojna :D
|
Citiraj:
Pa ja sam još 2004-07-11 imao 6618, nabenchao sam i više ali mi se nije dalo zajebavati sa slanjem. Koliko su driveri od onda poboljšani moralo bi ići preko sedam somova... I to na samo 2337 MHz i 3x256 Kingmaxa na SPD-u. Sve to ni na svojoj staroj DFI nego MSI KT600 koja nije dozvoljavala neke množitelje na mobilcu... Na onoj AN7 i mobilcu pri 2700+ natweakana mema je išlo puno više. 03 Mark dosta osjeća latencije memorije. http://service.futuremark.com/compare?2k3=2761671 |
zašto ljudi ne shvačaju da za čisti rezultat grafe se koristi čmark 05!
01 i 03 ovisi o ostatku konfe zato renesis dobiva tako malo bodova. smartguy ti imaš oko gigu i pol jači proc od njega!:rolleyes: |
Citiraj:
evo probat cu ja,kad stavim 9800XT kod sebe,pa cu javit.........nego jesi razbio 20kila na 2001? :D |
1 privitaka
Razbije ona to kad oćeš bar meni.
Buljo dragi ako nemaš ovu karticu molimte poštedi nas. Ova kartica je namjenjena za DX8 i malo DX9 koji je danas prisutan u svakoj igri. Tako da 3dmark 03 je savršen za nju jer ima puno manje DX9. Ali evo za tebe score iz 05 pa jel iko više tu postiga? |
e sad uspoređujte! stvar je kod tvog proca što se tiče usporednih testova, znači konfiguracija nije ujednačena s ostalima pa ni rezultat nemože biti realan.
|
@smartguy
Moram se sloziti sa buljom oko skora u 3d marku i razlici u procesoru... Proc i latencije memorije imaju veliku vaznost kod 3dmarka 2003, a da ne govorim o 2001... Zato, ako se ocete usporedjivati, onda je najbolje koristiti 2005... Zapravo je najbolje benchati u nekoj igri (koja ne ovisi o procesoru i memoriji, npr. F.E.A.R. :D al tu bi bili porazavajuci rezultati skoro kod svih grafa :D), al to je opet druga prica i pitanje je dal imaju svi tu igru... Nemoj shvatit ovaj post kao da se ocu svadjat s tobom nego jednostavno je buljo bil u pravu! No ako ocete bas u 3dmarku 2003, nitko vas ne moze sprijeciti :D :beer: |
Evo Mark05 na mojoj 9800pro
3040! http://img435.imageshack.us/my.php?i...05score7nu.jpg Samo za Smartguy-a sutra ga rušim :) |
Na kojim brzinama?
Ako ga srušiš ode i ja stavit na 460 pa ćemo vidit. ;) |
3DMark05 score:3040, 9800pro@418,378, držim ju tako al može ona još....
|
Citiraj:
A je**s me ko kauboja, jos si stavljo i BIOS od XT i tweako na svakojake nacine i sve i opet si dobio manji rez od mene :p Nisam ja lovio sad 7 kila u 3dmarku da bi sad izvadio mast grafi nego sam par puta odvrtio ovako cisto da vidim koliko moze potegnit i nije bilo nista extremno clockano pa zato i toliki rez (sto i nije uopce lose za tu grafu) a bome nisam imo ni memu koja bi mogla potegnit na niskim latencijama, to je jos bilo testirano na NF7, mobilcu i starom Kingmaxu SR433. U svakom slucaju grafa je stvarno bila mrak mrak, definitivno najbolji komad hardwarea koji sam dosad imo. : cheers2 |
Citiraj:
Išla je ta uredno preko tvoje reze:D Ova reza je stara valjda godinu dana, imao sam nogu u gipsu pa sam se zajebavao sa tom MSI da si skratim vrijeme. Na AN7/2700MHz je išla dosta više-sad mi je žao kaj nisam poslao na ORB da ti malo krv pijem:p Sve skupa-izvrsno za 9800 vulgaris:) A dobro si je i prodao:D |
Citiraj:
Sjeti se kolko si ti dao za nju kad je bila nova (bebica) :D |
grafa iz siga...na defaultu dobijem 6900 na clocku sam vrtio jucer 7400....beat that!!! :beer:
|
Prove it!!!!
Inače sa tim hadnjakom neš ti problema ali sve u redu. Nego malo ti je krivo u sigu. Njezine def frekvencije su 412/712 a ne 730. Odvrti i '05 pa pokaži. |
procitaj sig opet...ne vidis bas :)) imam shoot od 7100 marka...negdi na kompu...a mark 05 nisam probao jos...cek dok skinem s neta :)
|
1 privitaka
A ja ne znam ko nevidi??
|
ovako sve je ovo ljepo al ovo se moze phostoshopom rijesit :) vjerujem kad vidim na futremarkovima stranicama :P
usotalom 3d čmark je bezvezarija i mislim da se natjecat u njoj nema puno smisla... |
Meni inače nije cilj kurč.. sa 3d markom nego me jednostavno zanima koliko su ljudi uspili clockati grafu jer je navodno vrlo slabo clockabilna, a prema postovima vidiš da nije.
|
Citiraj:
Mislim fakat s kim si se ti nasao prepirati....inace su default trebale biti 415/730 al je Dell trazio da se na jezgri smanji frekvencija zato jer im se navodno graficka grijala....use the net and read!!! |
I smanjiše ju za cijela 3 megahertza:confused: :rolleyes:
|
1 privitaka
E sorry stvarno sam bio uvjeren da je 712-714(kako koja) zbog ovoga u prilogu.
E stvarno najdublje isprike. Aj daj onda molimte odvrti taj 3dmark pliz. |
Citiraj:
btw.... isprika prihvaćena... :beer: |
Ajde jedan je reka da je probio 7400 a jedan da će skinit moj a niti jedan ni riječi??? :o
|
Tko je našiljio grafu, napravio dobru rezu i linkao na futuremark neka objesi link.
Sve ostalo je rekla-kazala i vjeruj mi na riječ:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:17. |