![]() |
Napajanje ili maticna?
Pozz,problem je slijedeci ugasi mi se mis i cuje se od usb disconnect sound i nakon par sekundi se ugasi pc.nekada zna trajati i duze da mogu radit na njemu ali vecinom kratko.sumnjam na napajanje jer mi se u par navrata doma nije htio upalit pa sam probo kod frenda i kod njega iz prve proradilo,pa probam doma isto upali ali opet usb sound i gasenje!!
|
Probaj svoje napajanje kod frenda. Ako i kod njega isti problemi, nosi ga na reklamaciju (ako još ima garu).
|
nema garanciju a ni nisam baš u mogućnosti to isprobat kod njega jer smo sve kontra smjene,kada se i komp ugasi vidim da mi miš i još jedan uređaj gore upaljene lampice a komp ugašen?lud sam više neznam šta bi moglo bit jel matična,napajanje,možda čak i mema ali prije bi reko napajanje,provuko ga kroz 3d mark 11 i sve prolazi znaći opterećen je i sve ali to kako mu dođe prdne i
|
Evo dobio novo napajanje i opet isto bit ce da je maticna problem,jel moguce da nije procesor mozda jer temperature su mi oko 40c a ni ovo mi nije bas problem za procesor?
|
A teško da je proc. To il radi il ne radi u 99.9% slučajeva.
|
provjeri mis prvo.. imao sam slican problem, mis se isto palio i gasio sam od sebe ali je komp uredno radio.. nakon kompletno nove konfe problem je ostao isti...
|
a gle miš nije 100%(razer mamba)jer kako sam imo problem i prije sličan samo što se nije komp gasio već konstantno reboot,kontaktiro sam bio razer o problemu i sve i čak 5 mjeseci izvan garancije su mi zamjenili miš,a ovo se ugasi imo miš ukopčan ili ne svejedno je!!!jel ima negdje u zagrebu solidna ploča 1155 socket jer sve ovo do sada šta gledam po stranicama od dućana sve je totalno jadna ponuda čini se da je 1155 socket na izmaku!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:07. |