![]() |
P4C800-E (DELUXE) vs ABIT IS7-E
Koja je bolja,stabilnija? Ne zanimaju me previse OC mogucnosti,bitno da je stabilna,a ne zanima me INTEL ploca.
|
Imam Abit IS7 i mogu reć da sam prezadovoljan, is7-e jeftinija je od te asus-ice, a mislim da nećeš požalit, samo što ta sa "e" mislim nema raid.... ak griješim nek me netko ispravi
|
p4c800-e deluxe je najjača ploča od asusa s 875P čipsetom i ima raid.
is7-e ima 865PE čipset, ali za clockanje je sigurno stabilnija. ako nećeš clockat onda je tvoj izbor asusica. |
Citiraj:
|
Re: P4C800-E (DELUXE) vs ABIT IS7-E
Citiraj:
|
Ma samo da recem, imam plocu od asusa, i sto je sve prozivila, to je cudo, odsad asus i samo asus (a prezivila je od vadjenja memorije "nazivo" pa do pada bakrenog coolera tekog pola kile po chipsetu...)
|
svatko ima svoje mišljenje o njima. ja osobno imam loša iskustva s asusicama za intele, a one za amd su mi ludilo. dosad sam ih ima 4 i svaka je radila besprijekorno. dok p4p800 dlx mi je crkla, a p4c800-e dlx bezobrazno je varira napon svega od proca do +12.
|
Abit IC7
|
imao is7 i odlicna je ploca al mi je izdahnula nakon dosta mucenja nakon toga zamjenjena sa ic7 koja je odlicna i jos bolja od is7
moja preporuka je ic7 |
Općenito imam dobra iskustva sa asusom i nikad me nije iznevjerila moja bivša P4B533-X. Nova P4P800-X radi kao švicarski sat:stabilno, ne varira napon i priživjela je OC. Jedan moj frend ima P4C800 deluxe i nema prigovora na njen rad i performanse.
|
Ma ovisi kako dobijes, u globalu asus je vrlo dobra firma, ali uvjek se dogodi da se zalomi par losih primjeraka...
|
Citiraj:
|
U Binga,Infocora i Nitela.
|
Citiraj:
www.bing.hr edit: evo, malo sam zakasnio sa odgovorom |
osobno imam IS7-E koja je za tu lovu dosta dobra samo mi je jedna misteriozno odapela... stavio proc na 3.2 u clockgenu i komp se ugasi....
fala Bogu da sam ju progurao na garanciju... dobio drugu! stvarno više neznam koju ploču za S478 imao sam Epox 4PDA5+, Foxconn I875A02, IS7-E i sve su mi krepale ( dobio druge na garanciji) dok mi je stara ASUS S333-M sa legendarnim SiS 645 čipsetom radila perfektno... |
Jesi probao očisititi CMOS? Možda bi bio proradio...
|
Re: P4C800-E (DELUXE) vs ABIT IS7-E
Citiraj:
|
Abit ic7 rulez:gringo:
|
Asus definitivno i kaj se oc-a tice. Stabilnooooo:rambo:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:25. |