![]() |
kako igrate? WSAD ili...
evo ja igram na strelicama, malo je teže jer treba imati veću ruku ali bolje mi je.
ctrl-jump shift-crouch o - prone end - meele delete - lean left pg dn - lean right enter - use key + 5 tipki na mišu |
wasd- kretanje
ctrl-ležanje c-čučanje to je to:D |
Kretanje WSAD
ctrl čučanje space skakanje |
WASD-hodanje
Scrol-mjenjanje oružja ili zoom in/out F-action button R-reload Q-E-switch itema Space-jump Shft (ljevi)-sprint C-crouch G-granata H-mjenjanje granata Ctrl-kako kada |
prije sam sa strelicama (prije 3god:D )
sad WASD+.... |
WASD:cool:
left shift = sprint space=jump c=crouch ctrl=prone t=talk LogitechMX500=ubojit komad hardwarea kojemu se NE OSJEĆAJU godine... :cool: |
WASD za kretanje
Lijeva tipka miša za pucanje Q za zoom E za skok Scroll za promjenu oružja |
strelice,mrzin wasd,retardirano je
Shift-jump Ctrl-Crouch 0-reload End-rate of fire ostalo po potrebi na numeričkoj a i neznan kad san zadnji put igra pucačinu |
WSAD
Stvarno ne kužim kako neko može igrati sa strelicama,to mi totalno retardirano,jedna ruka pored druge a i nezgodno za lijevu ruku skroz:rolleyes: |
Citiraj:
|
ne kuzim ovo jedna ruka pored druge kada igram sa strelicama???
ali vjerojatno cu prijeci na wsad jer mi se cini lakse. |
Citiraj:
|
Meni su strelice isto debilne za pucačine jedino sa njima znam igrat NFS ili te jurnjave
|
Citiraj:
A moja otkazala s vremenom, ipak je osvajanje prve UT Cro lige bilo prevelik napor :( Zakon Bile su još u opticaju 8110 (nije se mogla odvajati kao 8120) i 8140 (imala touchpad na sebi) |
Prije na WASD, sad strelice ctrl, shift i ins te miš 5 tipki
|
Strelice.... + miš s 5 tipki.
(reload, fix jam, zoom, fire, alt. fire - sve na mipšu), jump 0 cruch ctrl a ostale pizdarije na brojkama okolo. |
zašto mi se oružje samo promjeni???,a ne skrulnem.
|
WASD - kretanje
CTRL - čučanje RAZMAK - skakanje SKROL - mijenjanje oružja LIJEVA TIPKA - pucanje kad stisnem scroll tipku nutra - punjenje oružja SHIFT - trčanje ... |
|
Citiraj:
:smoke: |
Evo jedno malo lame pitanje,,, (sorry for offtopic) - pošto imam 8 tipki na mišu volio bih igrati pucačine tipa B2 sa njima npr da changam oružje sa forward i back tipkama... MX500 nema onaj novi Lgitechov softwear (neznam točno kako se zove, mislim da je Set Point) pa neznam dali je to moguće za njega...inače, kada bindam tipku npr changeanje oružja u B2 i stisnem back npr niš se ne desi, kao da nisam pritisnuo tipku...
|
Citiraj:
Jebena stvar. Slinio ko pajcek na to, buraz skontal i okupil ekipu. Da ste mi vidjeli reakciju kad sam otvoril paket - priceless :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:46. |