![]() |
Visual studio 2015
1 privitaka
Ovako ,šta god da ispištem bude mi situacija kao na slici :stoopid:
Privitak 15634 |
Ovako odokativno bih rekao da je sve u redu. Tebi se taj print izvrši prebrzo i konzola se zatvori prije nego li ista vidiš?
Dodaj iza printa naredbu "system("pause");" Ili stavi neki unos od korisnika. Možeš staviti i breakpoint da tu stane. edit: vidim da se učiš, pa onda još jedna mala napomena, pišeš c++ program (.cpp) i unutra čisti c kod. Iako to može radit i postoje slučajevi kad ti treba, nije preporučljivo mješati c i c++ ako ne znaš što radiš. |
ne pomaže ni to ,opet isto
|
Kako pokrećeš? sa "build" ili "build and run"?
Jesi pokušao pokrenuti taj "consoleapplication.exe direktno iz konzole? |
idem na start without debugging
|
Moram priznati da mi idiotski koncept ucenja ljudi programiranju nikada nije bio pretjerano jasan. Ekvivalentan je tome da si ekspert za volanom u Need for Speed II (ona prva staza, Danska, kruzna, fuck yeah!).
Sasvim je moguce reci da znas voziti, ali si bez prometnih pravila poprilicno beskoristan, a to podrazumijevam i uvjete na cesti. Drugim rijecima, nauciti programski jezik je jedan segment kompletiranosti osobe koja se bavi tim poslom, a neraskidivi dio tog procesa je implementacija u okolini koju koristis, odnosno u tvom konkretnom slucaju, Windowsi. Ako vec ne koristis debugger, onda pokreni konzolu te iz nje pokreci kompajlirane programe kako bi izbjegao ovakve stvari. |
Haha tako radimo na faksu
|
Citiraj:
Bilo kako bilo, jesi li uspio rijesiti svoj problem? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
UUU Mačka.. Trebalo mi par minuta uopće da se sjetim šta je to :D
|
Citiraj:
|
Si lud ?
Ja sam sve svoje skripte, knjige i bilježnice poklonio nekom jadniku s prve godine.. Problijedio kad je vidio kutiju :D |
Nisam još uspio sredit
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:10. |