![]() |
AMD 15.11 beta display driver
Pozz,
kakvi su dojmovi s novim beta driverima? znam da uskoro izlazi Crimson i opet novi drajver, ali eto, ja stavio ove 15.11 beta budući da volim imati najnovije drivere, i nakon duuuugo vremena problem. Far Cry 4 se ne želi pokrenuti. Odmah na launchu "Far Cry 4 has stopped working" i to je to... revertal sam na prijašnje drivere i odmah radi. Ima još netko sa sličnim problemima? U ovoj ili nekoj drugoj igri. Eventualno ću probati detaljno počistiti stare display drivere s nekim softverom pa napraviti clean install jer sam prvotno samo preko starih stavio 15.11... možda pomogne... |
trenutno sta igram na 15.11 beta;
fc3 fc4 wrc 2015 dirt rally the forest css csgo borderlands 2 warhammer euro truck sim 2 fs2015 sve fino radi bez rušenja ili bilo kakvih drugih problema - grafa 7770 |
nope, jednostavno ne radi... sad sam detaljno iz safe moda počistio drajvere s Display driver uninstallerom, ponovno clean install 15.11 beta i jednostavno odmah crash na launchu... stavio natrag zadnje ne-beta drivere i odmah radi...
|
ja sam imao probleme sa gta5, zapravo dosta lošije mi radila na beti. vratio na zadnje ofišal i sve 5.
|
Izasao je 15.11.1, jeli probao tko kako radi sa fallout4?Pise da je kao da je optimiziran pa me zanima
|
Probao ja upravo... Radi mi super. Rekao bih bolje nego prije... No mozda mi se samo cini :D
|
I ja sam malo usporedio i bome F4 radi dosta bolje na 280x, dosta manje frame dropova u gradovima i veci fps van grada
|
Citiraj:
|
Ali su mi shebali World of Warships :D na beti prije ove nije bilo flickera dima iz brodova,sad ga ima na ovom :D
|
Je li bolji novo izašli službeni 15.30?
|
Citiraj:
|
Crimson je to..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:55. |