![]() |
IPTV dužina kabla?
Koliko je maximalno od Modema do IPTV uređaja?Naravno da netrza i da radi kako treba IPTV !Koji kabel treba ako je više od 20 metara od modema do IPTV uređaja?
Čini mi se da sam blizu raskidu ugovora kod jednog operatera samo čekam ispravne informacije o kablu! Oni tvrde da je do 10 metara maximalno da netrza slika i neledi se ? Hvala! |
Patch mrežni kabel neoštećen i ispravno terminiran ide do 100m po standardu.
|
Citiraj:
Ja nemogu vjerovat da je to istina na MaxTV u radilo OK na H1 neradi OK ?Isti kabal ista duljina ! |
Ukratko, lik sere.
Mrežni standardi su mrežni standardi i svaki uređaj koji ima NIC bi ih trebao poštovati. https://www.google.hr/?gws_rd=ssl#q=...ximum+distance Možda je najdulji kabel koji daju za samoinstalaciju 10m. Barem je to dužina koju sam ja dobio sa MaxTV paketom. Tebe nitko ne može spriječiti da nabaviš dulji kabel. Dakle, ispravno ga terminirati na obadva kraja i vozi. |
Meni su ti po kući 2 prijemnika spojena sa preko 30m kabela svaki. Nema problema sa slikom
|
1 privitaka
Citiraj:
|
pa ako mozes spoji na kraci kabel za probu
|
Citiraj:
|
onda ih zovi i vici na njih :D
|
Citiraj:
|
ja imam 22m na MaxTvu vec nekih 6-7 godina , niakkvih problema. Cak je i "nadostikalan" na tavanu (duga prica) tako da 10m max je prica za malu djecu.
|
Ja sam trenutno u procesu provlačenja kablovinja po kući pa mi je maxTV spojnicama 3 puta nadoštiklan i radi bez greške :D.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako radi, radi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:18. |