![]() |
Intel i7-6700K test
Evo i najavljenog i7-6700K testa.
|
Dobro štivo za dobro jutro :)
|
Zadnja strana na kraju: to je menj vise. :)
|
Pošto je ponovo moguć OC preko BCLK /FSB, baš me zanima koliko će procovi odnosno ploče dopustiti (naravno, ako INTEL ne smisli "tehnologiju" kojom će to onemogućiti).
Ako takav OC bude u blizini sa K modelima, postavit će se pitanje isplativosti kupovine otključanih... |
Citiraj:
|
Citiraj:
opet neke patvorevine sotim majko isusova dokle više takve govnarije?!? nego di je cpu-z bench sunašce ti tvoje? :D |
Test u igrama napravljen s GTX950 i još na 1200p?
Pa kad već niste mogli naći neku jaču karticu mogli ste bar rezoluciju spustit na ~720p da ne bude grafička ta koja je ograničavajući faktor. |
S nestrpljenjem čekamo esc-a i njegov stručni sud. zadnjih tjedana nije propustio niti jedan link vezan za AMD/nVidia/Intel :D
|
Citiraj:
Nema se kaj reć,sve je krešo lijepo napisao... |
Citiraj:
|
Meh...
|
budem ja na svojoj gigi probao koliko ide fsb, hdd je klasican unutra pa izgorim dok boota
http://hwbot.org/submission/2940107_...ene_469.99_mhz |
Cooling: cascade phase.
Ni cuso kaj je na tolko fsba :-) |
To mu procom skupa s matičnom u dubokom zamrzavanju sa ćevapčićima i pilećim batcima :D
Još mi nije jasno zašto se ne potrude oko tog IHS-a i zaleme il nešto smisle učinkovit, nego oni još lošiju pastu stave... |
Tako da mogu uvaliti Skylake Refresh :)
|
Citiraj:
|
kad si ga tak logično posložio, onda nisam zamijetio :D
pih... baš sam mislio bacit jednu plaću za zamjenut platforme, ali evo cpu-z benč me odgovorio od toga pošto nema smisla :D |
Citiraj:
|
90% za najmanji napredak ikad i prisilna ogranicenja?
|
grafikon na temperaturama je krivo obojan? :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:15. |