![]() |
Intel i7-6700K i ASUS ploče u labu
Iz Intela nam je konačno stigao i7-6700K “Skylake” procesor na test, a iz Linksa dvije Asusove Z170 ploče – Asus Maximus VIII Ranger i Z170 Deluxe. Prvi testovi su se zavrtjeli, performanse su visoke a potrošnja niska. Recenzije slijede uskoro!
|
Ajde samo realne testove i da vidimo neki maksimalni oc takt koji bi bio za 24/7...procesori realno nisu toliko štedljivi i ladni(ako gledamo sendi briđ od druga brke i sisa)
|
Fino, vidim na obje asusice M.2 za SSD. Koliko moramo čekati na testove? :D
|
Citiraj:
Krešo je poznat po nerealnim testovima i recenzijama... Pa normalno da će biti realan test i recenzija kao što je i uvijek. A temperature i OC potencijal tak jasno da neće biti kao kod SBa kojem se neće uskoro ni jedan intel (a kamoli AMGNJI) skinuti, dok će perfomanse biti veće a potrošnja manja, što je i logičan rasplet događaja. |
Citiraj:
AMD je marginaaliziran na forumu, a na racun (offshore) kajmansko otocje, stize suma od intel naslovljena Kreso_Nerealan_Test. :kafa: Bas me zanima je li 4790k za mirovnu :) |
Hahahah, da, bar je kod nas sve "nerealno" :D
I da, nije hladan, 75°C maksimum pod D15 i OCCT-om (prosjek oko 58°C po onome sto HWiNFO pokazuje), a potrosnja cijelog sistema oko 150W. Ipak, u aplikacijama trosi nesto manje od starih...ali zato na Rangerici zakucane sve jezgre u 4.2GHz... |
Citiraj:
|
a da sačekaš test možda i ne piliš čovjeka bezveze?
|
Citiraj:
Clanak ce bit sljedeci tjedan, jer nas jos jedna poslastica ceka sutra - launch GTX950 :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nisi pročitao cijelu njegovu rečenicu? Stavio bi sliku FAIL ali neću. @syss Ne razumije na blagi način. :( Ovako imam dojam sa dijetetom sa 16 godina. |
Citiraj:
|
Tih 75° pod Noctuom je pretpostavljam bilo 1 sec
Npr evo kako je kod mene http://i.imgur.com/zq0571V.png Ima neke jumpove na 70ak stupnjeva od par sec ,a skoro cijelo vrijeme je oko 60°. Isto imam D15 |
Citiraj:
Još uvijek se sjetim svog i5 760 proca i konfe koji bih još uvijek imao, a već je ohoho godina prošlo. Mislim da si sa takvim procom miran još bar dvije generacije procesora. :) |
Citiraj:
Citiraj:
Pa lijepo ti piše sve, dobit ćeš reze kad i svi ostali. Ne kužim čemu sada to navaljivanje i piljenje čovjeka na PP. @Drift_king 2600K nije za penziju, da bi bio 4790K... penzija su s775 komplet i dobar dio s1156. I ako me baš zanima kako i što će Skylake pokazati, za razliku od Ivy-a i Haswella koje sam krajičkom oka opazio da su se pojavili na pozornici :D |
Vidim po slikama na netu i na skajlejku je pasta stavljena ispod IHS-a.
|
Citiraj:
HL2 crab :p |
Citiraj:
|
hahaha,kakve sve gluposti necu ovdje procitati. Koje su predispozicije da bi procesor otisao u "mirovinu"? 5 FPS-ova manje u Crysisu 3 ili Biošoku infiniti ? Ili cisto zato sto je izasla nova generacija koja trosi 15 w manje i ima 10% bolje performanse u 3dmarku?
Tezak je zivot hardver nerdova, treba sve to paziti da budes u toku.Graficka,procesor,ploca,memorija,kuleri,diskovi. Stavki kao u prici ,a love ni za burek sa sirom. |
Ha ha, nisam ni vidio ovo, esc stvarno si poseban, najposebniji na forumu :roller:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:57. |