![]() |
vodeni žig(watermark)
Kako napravit vodeni živ npr. od neke slike ili teksta...
ja sam prije kad sam kupio epsona imao u nekom njegovom programu printanje nekih watermarkova al se to negdje zametnulo.... u photoshopu sam trazio neku takvu opciju i nisam naso... ak neko nest zna neki program ili neki web nek napise... |
Kaj bi ti kopirao novac. :D
|
neeeeeee
trebo bi mi potpis s malom slikicom na svakom papiru al da se ne vidi sve dok se ne stavi pred svijetlo posto ti ides u skolu mogo bi na tu foru radit salabahtere? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
e to sam ti ja htio rec za tu olovku...
salic koji samo ti vidis............ |
A da odma odeš do okulista i da ti on šalabahter sitno na leće isprinta :rolleyes:
I da, kako misliš vodeni žig isprintat? Kad sam tako nešto radio, onda bi samo full blijedo sivo isprinto, vidjelo se i da ne gledaš na sunce, nekužim uopće kako printer to može napravit, drugačijom se tehnikom rade te stvari... |
Da ja sam baš htio pitat može li se to bilo kojim printerom radit.
BTW gogzs da li mi preporučaš ruđer za srednju. |
ja preporucam Teslu :D
|
Citiraj:
|
Je, je ruđer je bolji :D samo, ako ti neide baš matematika i fizika odi u teslu, ne želim plašit, ali se to dosta forsira, meni lako, ali neki već sada imaju problema....moja preporuka, a ako budeš išo u Ruđera, nadaj se "A" smjeni, jer u "B" smjeni nema cura, a "A" ima, 4. razreda optičarki (od 1. do 4. razreda), ja sam nažalost "B" smjena :(
Uživaj.... P.S. jel iko otkrio foru sa vodenim žigom? |
Pa meni i idu ti predmeti nego da li se može birat koju smjenu hoces ili te oni razmjeste
|
A nemožeš birat, oni te stave di te stave, osim ako zamoliš, ja bi u "A" smjenu, ali moraš imat opravdan razlog i dosta sreće....meni isto matematika ide, i fizika, i osnove elektrotehnike, ma samo odi u Ruđer.... :)
|
*bump*
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:33. |