![]() |
Sa 1000Mhz na 400 Laptop
Zdravo svima,
Zanima me dali je moguće da se brzina laptopa smanji sa 10x100 = 1000Mhz na 7x100Mhz u Everest Home Edition programu... Laptop je: Compaq Armada Mobile Intel Pentium IIIE Intel 82440BX/ZX No to je ništa, kada pogledam (XP prof) u My Computer > Properties Piše na glavnom prozoru oko 400 Mhz Dok u System information alatkom koja dolazi sa xp-om piše 699Mhz Koja je sad stvarna brzina tog laptopa ? I jedno pitanje onako... Koliko bi vi prodali/kupili ovaj laptop ? Ram: 384 MB (SDRAM) Graf: ATI RAGE Mobility (COMPAQ) (8 MB) Audio: ESS Technology ES1970 Canyon3D / ES1978 HDD: IC25N030ATDA04-0 (30 GB, 4200 RPM, Ultra-ATA/100) CD-RW: TEAC CD-W28E (8x/8x/24x CD-RW) Hvala. |
pa to ti je normalno kod laptopa da ti smanjuju takt tak da manje trose bateriu. Imas onaj program speed switch il tak nekako pogledaj imas postova tu na forumu, njega stavis i onda si mos naredit kak da ti radi. moze ti stalno radit na 1000 a moze i na manje ovisno koliko mu treba procesor.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A šta je sa F1 i SPACE?
|
Citiraj:
Googlao sam malo i mislim da se radi o tome da trebam bootati sa neke floppy disk... :confused: |
Citiraj:
|
Ja sam taj program koji se brine o smanjivanju takta procesora dobio s laptopom. Pogledaj na službenim stranicama proizvodača ili poslušaj savjete s ovih postova više. Ja osobno ne bih dirao po biosu. Možeš sve to iz windowsa.
|
|
Hvala puno, pomogli ste mi puno!
Nego, samo da još pitam za koliko se isplati prodati ovakav laptop ? Hvala još jednom! |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:03. |