![]() |
9800pro garancija
ima tko garanciju za 9800pro 128mb od sapphire! garancija mi je potrebna da zamjenim svoju a onom ćija je garancija dajem nekakvu nagradicu i idemo :beer:!
|
Ne bi te htio baciti ubed ,ali na karticama postoji nesto sto se zove serisjki broj koji se pise na racun ili u trgovini u evidenciju , tako da bi ti trebalo i to. uostalom , ja cekam vec 12 dana za svoju 9800pro sa reklamacije i jos ni traga ni glasa iz Linksa-jedino sam saznao da su je morali slati dobavljacu jer oni ih vise nemaju.
|
na nekim računima nema srijski broj tj na većini a bil sam na praksi u m san-u i oni neznaju kome su prodali karticu i pod kojim brojem a uvoznici su pa ak je i s ostalima tak dalo bi se valjda nekaj sredit!
|
Hehe, čuj, prijevare planirat prek foruma ovak i nije baš pametan potez, možeš ti to i drukčije sredit ziher. A što se evidencije tiče, zar misliš da ćeš im moć to podvalit? Sumnjam da je tako jednostavno
|
S obzirom na to da na ovom forumu ima ljudi iz Linksa, HgSpota, Ve-mila, Ventexa, Impulsa...ovaj thread ti nije bio najpametniji...Sad ce biti malo oprezniji kad uzimaju Sapphirovu 9800pro na reklamaciju u narednih tjedan,dva...jos im se pohvali kad je budes donosio da si bio na praksi u msanu...
|
Citiraj:
|
hahahaa.... pavijane!!!!!
LOOOL btw, jako teško ćeš to napraviti ali evo ti jedan tipp kako sam ja napravio... dakle kupio sam kameru neku jadnu, u emmezeti i ja je pokidao... ispala mi i pukla vratašca za bateriju, ovo ono, nije radila, još baterija nije bila ispravna... ma problem ko u priči.. i sad ja odem u servis i on je bio baš neljubazan i stvarno sam se napiz**** i sad ti ja pogledam njihovu urednost, a tamo svakakih drndi, ovoga, onoga... ma stvarno puno stvari, uopće neznaju di je što itd... a imao sam već kod njih nositi stvari iz emmezete, pa sam znao, to je čekanje 60 dana i onda kažu da nemogu popraviti... i ja ti njih shebem i isprintam si novu garanciju... dakle kopiju... ono kao guarante.. i šta ti ja znam te napravaim novi račun... i ondak odem do emmezete i ispričam im priču, kao kamera nevalja jer je otišao čip, a ovo što nevaljaju vrata je ionako nebitno... i oni ništ nisu poduzeli, sam su kobojage provjerili račun i vide da sam ju eto ja kupio... uopće nisu gledali datum... i ja ti preko mamine neke legice s posla skontam tržišnu inspekciju... i njima se požalim... e predo kameru, sve paire (fake) i nakenjao puno gluposti.. za 2 dana poziv, možete doći u emmezetu imate bon od 2500 kuna... LOOL eto to je slučaj mene i emmezete... tak da vjerujem da i ti možeš tako nešto napraviti, ali ne šrotu, vemilu i ostalima, jer oni bilježe sve serijske brojeve... to jedino ak si kupio nešto tehničke robe u samoposluzi se može dobro proći... (sa fakiranjem garancije) |
MOžda na računu ne piše s.n. proizvoda, no račun ima svoj s.n. koji u njihovoj bazi ima što je prodano preko tog računa.
|
kartica je danas u servisu i frajer je obečo da bum dobil novu uz neku nakanad! živjeli naši srevisi!:beer: reko je dok njega to niš ne košta on bu sredil karticu!
|
da , tak uvijek su slatkorjecivi kad im nesto tek doneses. budemo vidjeli kak budes prosao - mislim zelim ti sve najbolje sa tom reklamacijom ali ja se osobno ne bi previse nadao
|
bumo vidli! nikaj ne košta! Možgu ju jedino pridružit ostalim skurenim karticama , pločama, memorijama i procovima!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:38. |