![]() |
(riješeno) Panda USB Vaccine
Zapravo i nije problem, već misterij. :D
Dotičan app mi se boota zajedno sa windowsom (sedmica), a ne mogu dokučiti zašto. Pregledala sam što se diže zajedno sa sustavom pomoću ccleanera i pomoću revo uninstallera, ali niti jedan od njih ne pronalazi ništa što ima veze sa gore navedenim. Sama aplikacija također nema nikakve opcije... A mrzi me nakon svakog bootanja klikati na ikonu u trayu pa exit... Gdje su li dežurni geniji da priskoče u pomoć? |
Ja ne znam bi li se smijao ili plakao.
Panda USB vaccine je dio panda antivirusa. |
Citiraj:
A panda usb vaccine sam naknadno instalirala kao samostalnu aplikaciju. I to ne prvi puta. Imam ju i na drugim mašinama, ali mi se samo ovdje automatski boota sa windowsom iz nekog nepoznatog razloga. Dakle, molim savjete a ne pasivnu agresivu. Dankešen :D |
Citiraj:
Ako se ne boota sa njima onda nista ni ne radi, donosno redundantan je. |
Citiraj:
Onda mi objasni kako se ne boota na drugim mašinama i kako to da nigdje u startup itemsima ne mogu pronaći nikakav unos koji se odnosi na tu aplikaciju? I za tvoju informaciju, posao mu je prvenstveno da "cijepi" usb stickove od nepoželjnog smeća koje se širi autorun-om. |
jesi probala
start -> run -> utipkat "MSCONFIG" -> OK (ili win+r -> "MSCONFIG" -> OK) i onda pogledat Startup tab? |
Dobro ti pričaju. Di je problem?
Kad bi se trebao dignuti? Kad metneš usb ili? :) |
Citiraj:
I naucis se recimo u services odrediti koji proces da se pali automatski a koji manualno? |
A što ti nebi napisao proceduru tu?
Run - services.msc pa onda pogledati jel ima servis to čudo :). |
Citiraj:
Citiraj:
Skrinšot je ovdje: http://s5.postimg.org/fvrckjr7r/startup.png |
pogledaj ovdje pod Behaviors exhibited.
kad u onu tražilicu koja se pojavi kad klikneš Start upišeš "schedule" ti Windows već pokaže taj Task Scheduler, probaj u njemu pronaći taj PandaUSBVaccine task. alternativno, s obzirom da ti samo ikonica u system trayu ide na živce, možeš naprosto njoj stavit "hide" za behavior. prozor s tim možeš otvorit da upišeš "notification area icons" u istu onu start tražilicu. |
Citiraj:
To čudo skrivalo se u task scheduleru. Tamo mu je trigger bio "login of any user". E, to se tražilo! Bravo! :goood: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:20. |