![]() |
OS za torrent box PC
Imam PC atom s 1gb ram koji mi sliži kao torentbox. instaliran je win 7 x64 no sve se vuče na njemu za krepat a treba mi samo za seedanje. inače windows 7 sam izabrao i zbog jednostavnog remote controlla s drugog PC-ja jer je ovaj u ormaru bez monitora, samo struja i LAN kabel spojeni te ga palim sa WOL funckijom. za torente koristim utorent
dakle koji OS bi mi preporučili za tako slabašan PC a da lijepo vrti torente te da se lako da s njime upravljat preko mreže (nemora biti remote control, može bit i nekakav os kao za "NAS" pa da mu se pristupa preko mreže |
|
lubuntu, ubuntu, sto vec.. i stavis si deluge sa web-ui interface-om.
|
hvala obojici.
nab pitanjce: što je "web ui" od deluge-a? i kako da remote controlam komp sa lubuntuom (odabro bi njega jer piše da je najmanje hardverski zahtjevan). dakle treba mi što lakši remote pristup, što lakše dodavanje torenata i što lakše pristupanje sheranim folderima na mreži da pobirem sa tog kompa što se skinulo |
Ne treba ti za stalno korištenje. Dodaš u deluge preko webui-a torrent ili napraviš folder neki na mreži i u njega samo bacaš torrent fileove a deluge prati taj folder i automatski povuče u roku 5 sekundi kada tamo prebaciš neki novi torrent.
Ovako ti to izgleda: http://www.pohrani.com/t/8/mC/1pTsGA70/untitled-1.jpg |
pa to je zakon!
Puno hvala! |
Citiraj:
atacio sam i webui da automatski povuče iz direktorija torrent fajl no ne povlači ga. onda sam upalio drito deluge aplikaciju i tamo sam opet morao podešavati sve i stavio sam da automatski povuče fajlu i povukao ju je no u webui-u nema registrirano da se torent skida već samo u standardnoj aplikaciji. zar su to dvije različite aplikacije? (webui i deluge) kako podesiti da se sve radi preko web ui-a automatski? |
odlučio sam se na kraju za nas4free i mogu reći da je pun pogodak: boota se sa usb-a, radi ko vurica, relativno je lagan za skužit, u svakom slučaju prezadovoljan sam
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:20. |