![]() |
Why the fuck is this happening to me?
Pa zar nije dosta giga rama za UT2004 i MSN? :confused: u taskbaru su standardno NOD,ZA,UD....pri SA kada resizam sve ide bez beda i uopće neosjećam igru u pozadini, mogu raditi u photoshopu dok mi je minimizirana u taskbaru i sve ok....:confused:
http://img460.imageshack.us/img460/9028/hmmm7ye.th.jpg |
I šta je problem:confused:
|
Sniper, prijateljski savjet. Od*ebi komp na par dana i odi negdje u šumu, van, u planine bilo gdje, jer te počelo sve izluđivat. Sretno :beer:
|
Slažem se sa newbiem.
Idi na pecanje... to opušta. :) |
Pa nebi ja bio Sniper kad bi otišao pecati...:D osim ak to nije Gulf Of Oman na B2:)
1 more thing: igram ja B2 na netu i sve super i idem prtsc da napravim screeny i odjednom mi nestane AA i AF?!:confused: :confused: LOL! restartam igru i sve leti.. :D lol od jučer imam ADSL a ovo mi je promet :D http://img465.imageshack.us/img465/240/lol9sw.gif |
ti si LOOOD:clap: :clap:
Šta si to skido tako puno? čekaj...od jučer imaš adsl i već 750 megi skinio:confused: Slušaj, dodji kod mene i ja cu ti posuditi štap za pecanje. Pravi Cormoran-ov blinker. Naredit ću ti i jednu dubinku za štuke. Sve pravo...ništa virtualno:D EDIT: 780 megi |
Re: Why the fuck is this happening to me?
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ti si još ludji :D
(bez uvrede) |
:D skidam sve :D
skinuo sam do sad puno toga više se ni ne sjećam...,SS2 demo, Luna nVidia demo, igrao 3h UT2004 i 5h B2, webcamao :D:D natječem se sa shadyem u prometu on isto dobio flat :D zvao sam T-com korisničku službu da pitam do kada traje ovo luđaštvo i rekli su cijeli 10. i 11. mjesec mogu ovako zlostavljati ADSL modem i harddisk za 1kn muhahaha :D:D:D WEE :D:D |
Daj si nađi curu:D
Malo si odluto :D |
Tražim, tražim :D :D
progress since last posting: http://img462.imageshack.us/img462/3...rd015qf.th.jpg :D |
Ja sam u 3 mjeseca flat-rate-a napravio 150+ GB prometa =D
I otad se grčim s ovim usranim 5 GB paketom...ali ne još dugo, uskoro dolazi cable 768k flatrate =) (sorry za malo OT) |
LOLz netrebaš se meni ispričavati i tako sam ja najveći spamer ovdje :D evo baš sad skidam +80MB :) 40kb/s :D
|
ajd svi vi koji imate adsl prestanite se preseravat.
kao da je problem napraviti veliki promet na internetu.... |
A ja imam 128/64 flat i svaki mjesec napravim preko 25 GB prometa, al samo DL. :D
|
of toupik ali ke bi ja
.. negdo je spomenul ribičiju :rolleyes: .. da se možda ne organizirira zajednička ribičija pcex forumaša a da meni niko nič nije rekel :p
|
|
napravio si glupost što si se prijavio na dsl pri kraju mjeseca ono mogo si se strpit 10 dana i imat flat 11 i 12mj
|
Ja sam se prijavio još prije, da su mi to brže sredili (prije mj dana) imao bi cijeli ovaj mj i idući:rolleyes:
|
Citiraj:
|
A je sad mogo si :D
baš bi ja izdržao pored sebe imat 40kb/s i mučit se na CARnetu i čekati, čekati, čekati, čekati, čekati, čekati, čekati, čekati, čekati, čekati, čekati, čekati, čekati, čekati, čekati, čekati....:) |
Citiraj:
Al dobro, ako ti to ne smeta, onda se više isplati 128k flat. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:36. |