![]() |
kak se zove taj program u donjem lijevom kutu koji očitava sve to? jel to neki poseban software samo za dfi ili...?
|
:eek: : goood : : goood : : goood :
|
Ja mislim da je to MBO monitor...:)
|
Re: OCZ Platinum Rev2 - najbolji TCCD...??
a gle kolega mi je 100 puta reko :D 2.5-3-3-7 1T @ 300 mhz bez beda al neeeeeeeeeeeeeeeeeeee ja sam nedokazan :D
|
Pa di ti je "onaj" score??? :clap:
|
Svaka čast za memu,ali mi je malo 32M count predug,labave postavke ili niži multiplier?Na koliko ti proc radi?
2610 mhz (290 x 9) ? : hitthewa ne gledam cijelu sliku, x9 je ali svejedno bi moglo biti kraće 32M... |
|
: nuts : : nuts : : nuts :
još bi neko mogo dobit i poluciju na ovo :D LOL : lol2 : |
Ajde nemoj cimati ljude i stavi pravi score :D
|
daj malo dram idle timer skrsi dole, mogo bi 64 bez beda furat. Bas me zanima razlika u rezultatu
|
Je, je ni lose al opet ta memorija kosta 1600kn sta je nekima poput mene malo pre nedostizno :D
Ima li koja jeftinija dobra memorija koja bi isla bar na 260 ili 270? ed: al koja bi sigurno isla na toliko, a ne da moran poc u crkvu izmolit koji Oće naš i Zdravo Marijo prije kupnje... |
Koliko das za mog supertalenta cl2? :)
|
|
Citiraj:
Imas Hynix memoriju sa D43 chipovima 2x512 dodje 800kn a ide do oko 265 FSB-a, potrazi malo po forumu pa ces vidjet da smo dosta razglabali o tome. |
Citiraj:
:beer: |
Smrade jedan, zašto nisi rekao da je rev 1.0 ponovo dostupna? I ja bi ju uzeo da sam znao da je TCCD ponovo u igri :)
Ali nema veze, sad moram donijeti ovo svoje čudovište da ti malo potjera suze u oči :D |
Citiraj:
no dobro moj ram na prodaji...ko oce nek pogleda...e da ide i zamjena za ocz rev1 + tvoja nadopalata:D |
da, da, ima v1.0 opet...
i sky, rekao sam ti da postoji velika mogućnost da u linksu dobiju v1.0 jer se na OCZ PLATINUM REV2 ponovno stavljaju TCCD čipovi...a links je taman naručio novu pošiljku... al dobro...:smoke: bumo vidli i taj tvoj GEIL...;) a i ti fiš isto...ccc...svima sam lijepo reko...ccc...:gringo: |
Vidiš, ja imam tu memu, i sad mi je giga malo...
Da li bi kojim slučajem netko htio da kupimo komplet taj popola pošto ne ide po komadu...tako da ima 1.5gb i kontam da je to dosta bar još godinu-dvije. Eto, ako netko ima neku sličnu memu i hoće pojačati, ja sam zainteresiran za kupnju 512mb. :beer: |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Svaka čast masni :beer:
Vidi se da me baš i nema na forumu jer nisam znao da si prešao na AMD Malo sam ostario u rezultatima, ali tek sljedeće zime planiram obnoviti komp, pa da vidimo šta će onda biti. Ove zime sa ulaže u CBRa :D |
Citiraj:
ovaj prelazak na amd je samo privremen...vracam se ja na intela vrlo skoro...;) mozda cak i ovaj mjesec (lova je mali problem...:smoke: ) |
masni majke mi ti nisi normalan:D
i nisi mi rekao:fuming: no dobro moj corsair je na prodaji pa cu si piknut ocz i an8 sli;) |
Citiraj:
Ajde ti meni njih nađi jer ja tamo vidim samo SDRAM brand name od 512mb |
danas sam išao kupiti ram ocz. javljam se da sam zadnji uzeo.
|
Citiraj:
UZMI DFI;) |
a sta imam trenutno:D vidjet cu ak nece ni an8sli bit bolji...nis vracaj dfi...tj zamjenaj ultra d za an8sli...gubici su minimalni...uglavnom izvukao sam ja iz proca dost...al ne i sve:beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:16. |