![]() |
(riješeno) Display Driver stopped responding and has recovered
Sto bi to trebalo znacit, sto uzrokuje i da li bi kupovina graficke koja je sad integrirana, popravila situaciju?:zdero2:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
probaj najprije drivere ako postoje,instalirat najnovije |
Stvar je i hardverske i softverske prirode. S obzirom da se navedeno pucanje drajvera javlja i kod Intelovih integruša, po forumima sam našao da je u pitanju kombinacija toga da grafička odlazi "low power operating mode", štedljivi način rada a onda flash na web stranicama potjera grafičku da izađe iz tog moda, grafička ne odreagira dovoljno brzo i dolazi do "pucanja" drajvera. Neki su korisnici riješili da su dizali napon na grafičkom dijelu procesora, što ja ne bih nikako preporučio. Treba pogledati na webu da li za navedenu grafičku postoji kakvo drugo rješenje, tipa podešavanje postavki unutar drajvera.
|
JJos kad bi ja znala podesit te postavke bilo bi super
|
Isti problem mi se javlja sa Intel HD 2500 u AutoCAD-u nekad, mislio sam da je zbog RAM-a pošto je na knap kad popalim sve (4Gb), dodao još 4Gb (ukupno 8Gb) ali i dalje se to zna dogoditi ponekad što mi u konačnici sruši CAD.
|
Probaj instalirat MSI Afterburner
|
Za flash smetje nekad pomaže da se ugasi ili upali ona hardverska akceleracija.
|
Ne znam kaj je to
|
Iskreno, ako ti je to veliki problem i reinstalacija/upgrade drivera ne rjesava problem kupi neku jeftinu graficku amd/nvidia 250Kn i to je to.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:15. |