![]() |
Sony Xperia Z3 test
Isprobali smo Xperiu Z3.
|
|
Citiraj:
Jesam al sam izgleda pobrisao screenshot :( Izvrti PCMark. |
ma znam da je sitno razlika bodova... vjerovatno je do 1080p u konačnici, pošto je moj 720p.
vjerujem da je vaš bio puno prazniji od mog, on je u produkciji sa svim app-ovima koje koristim. ajde da se skine ovo djubre od pol gb pa okačim vamo... |
Citiraj:
|
z3c... full u produkciji, znači ono ~20 app-ova dodatno, zadnji ofišl apdejti za sve šta ima na njemu, nikakvih dodatnih kemija/optimajzera i sl. - sve stock.
http://www.pohrani.com/t/2W/dT/4rAZq...-03-10-12-.jpg |
Citiraj:
|
Z3c ima bolji skor jer sa istim procesorom tjera manju rezu :)
|
je, stvarno su proper posao s njim odradili... ako možeš doć do njega za recenziju svakako ga provrti kroz cape ;)
edit: @črabl... pa velim do toga je vrlo vjerovatno. |
Daj mu ti svoj na koji sat :D
|
Ne treba, bas javili iz Sonya da ga salju na test :D
|
napravi ono kaj mi genijalci nismo čim smo ga dobili,utopi ga u lavoru i dokaži da je ronioc kakvog ga reklamiraju :D
|
Citiraj:
Citiraj:
poštovani, ja sam tu s biciklom. lp, krešo :D |
Ma nista, unboxing video od potpisa postaru do lavaboa/lavora/krigle lol
|
Ma izdrzi on to sve. Bio sam na predstavljanju originalnog Z-a i tamo su ga potapali bez problema, a ima i masa video materijala na netu ;)
|
Jedno je kad oni potapaju drugo je kad korisnici potapaju :)
Napravi i ti jedan onda hihihi |
Citiraj:
Pa ja sa 6 messenger appova, 2 maila syncana i svim ostalim čudesima za everyday use imam na S5 sa stock lolipopom 28483 na quadrantu. A nije baš da je S5 nešto svemirski jači od Z3:stoopid: |
pa nemrem ga natjerat na više :D
|
Citiraj:
|
ma mislim da su ti benčmarci malo biased prema proizvođačima/čipovima... recimu po antuntunu compare sa drugim divajsovima ovaj je ispred g3, s5, nexus 5 etc.
|
Citiraj:
Antutu je priča za sebe. Ja sam znao sa istim mobom na istom os-u i setupu imat po 20% razlike u scoreu:roller: |
Razlika je zbog thermal managementa prije svega. Sad ce te stvari bit aktualnije kad dode ljeto i plus 30..
|
Citiraj:
I to scoreovi budu random, nema pravila da je prvi najveći, pa naniže, nego ono, tipa sad je treći test odvrtio debelo najbolje, a iz drugog pokušaja kasnije odvrti drugi test s najboljim scoreom, pa treći sa sitno lošijim, pa četvrti sa katastrofa scoreom, pa peti sa normalnim prosječnim. Prije svakog napravljen clear recent appsa. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo i dalje radi. |
Citiraj:
![]() Neces razbojnice , note 3 :D |
neš ti posla neg se hvalit sa samsungom :D
|